SAV Integrated Systems prezinta True Efficiency Programme!

Pentru a oferi clientilor servicii complete, Crestron International prezinta True Efficiency Programme.
True Efficiency Programme ofera posibilitatea inlocuirii rapide a produselor critice folosite in sistemul dumneavoastra. Daca un produs se defecteaza, unul nou il va inlocui. Acesta va fi expediat si transportat rapid. Nu vor fi puse intrebari suplimentare si nu vor avea loc discutii pentru remedierea problemei.
True Efficiency Programme este solutia perfecta pentru a minimiza timpii morti si a evita costurile inutile pastrand in acelasi timp sistemul functional. Fiecare formula a serviciului are caracteristicile ei specifice insemnind ca se ofera transport rapid si inlocuire in avans.

Serviciul este momentan aplicabil doar in regiunea Uniunii Europene.

PRINCIPII
• Cand un produs se defecteaza sunati pur si simplu la reprezentanta zonala Crestron de suport tehnic.
• Personalul de la suport tehnic iti va solicita informatiile necesare.
• Un produs nou va fi livrat intr-o perioada specifica de timp
• Produsul defect va fi ridicat si returnat catre Crestron International
AVANTAJE
• O perioada lunga de nefunctionare a produselor este acum de domeniul trecutului!
• Transport flexibil in functie de nevoile clientului.
• Toate produsele ce fac parte din True Efficiency Program sunt in stoc pentru a putea fi inlocuite imediat.
• Nu se mai pierde timp pretios pentu cererea de inlocuire.
• Sunt posibile extinderi ale perioadei de garantie
Aveti acum acces la acest program prin intermediul SAV Integrated Systems! Intreaba-ne!
SAV Integrated Systems este o companie infiintata din dorinta unui inginer electronist si a unui economist de a oferi solutii inovatoare in domeniul audio-vizualului, design-ului, distributiei, instalarii si mentinerii sistemelor de siguranta. SAV Integrated Systems este o firma cu capital integral romanesc, infiintata in anul 2007, in Bucuresti. In Mai 2008, un alt inginer electronist s-a alaturat echipei, iar in momentul de fata aceasta numara 36 de specialisti si are, prin parteneri acreditati, acoperire la nivel national: Timisoara, Cluj-Napoca, Baia Mare, Bacau, Iasi, Suceava, Ramnicu Valcea, Constanta si Braila. Cresterea numarului de membri ai echipei a determinat si schimbarea sediului, la finalul anului 2008, iar noul sediu al companiei a fost stabilit in Conect Business Park Bucuresti.
In termeni specifici compania furnizeaza servicii de proiectare, livrare, instalare, service si mentenanta pentru : Sisteme de detectie si alarmare la incendiu, Sisteme de detectie si alarmare la efractie, Sisteme de control acces, Sisteme protectie perimetrala, Sisteme de supraveghere video(IP/analogic), Integrare sisteme de securitate (inclusiv platforme software), Sisteme de protectie activa marfa (EAS), Sisteme integrate audio-video, Sisteme integrate voce-date.
Atestarea de catre autoritatile competente a standardelor de desfasurare ale activitatii companiei rezida in certificarile obtinute: Emise de ISO (International Organization for Standardization) pentru intreaga activitate desfasurata de catre companie – ISO 9001/14001/27001 si OHSAS 18001, Emise de IGSU (Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta) – Pentru partea de securitate – Certificat de atestare pentru proiectarea sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu;- Certificat de atestare pentru instalare a sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu; Certificare de atestare pentru efectuare lucrarile de proiectare a sistemelor si instalatiilor de limitare si stingere a incendiilor; Emise de IGP-SPOP (Inspectoratul General al Politiei – SPOP) – Licenta pentru efectuarea de activitati de instalare sisteme de alarmare impotriva efractiei, intretinere sisteme de alarmare impotriva efractiei, proiectare sisteme de alarmare impotriva efractiei.
Printre clientii companiei se numara, Willbrook, Elmec Romania, Intersport, Vodafone, Lukoil Romania, Adevarul Holding, Badea Clifford Chance, BAT Romania, Vincon Vrancea, Samson, Pfizer, raiffeisen Bank, Rosegur Roche.
Informaţii suplimentare pot fi gasite: www.sav-integrated.ro
Pentru mai multe detalii:
Andra Dumitriu
dandra@sav-integrated.ro

SAV Integrated Systems SRL
WE SPEAK TECHNOLOGY
RO – Bucharest, Dimitrie Pompei
Street No 10A CONECT 1 Building ,
3rd floor, PO 020337, District 2
phone: 004 021 3167 007
004 021 3167 009
fax: 004 021 3167 122