Sav Integrated Systems prezinta QUMU Video Net! Corporate TV!

Qumu VideoNet face ca progresul transmisiunilor video prin intermediul retelei noastre sa fie mai eficient, sigur si demn de incredere. Toata lumea din orice birou se poate bucura de o experienta de vizionare de calitate superioara si nimeni nu trebuie sa-si faca griji ca va pica reteaua.

Video ar trebui sa aiba un impact major la audienta voastra, nu la retea. Dar furnizand video de calitate clientilor, in acelasi timp mentinand performanta retelei, poate fi o experienta grea pentru marile organizatii.

Qumu VideoNet creaza o retea de livrare video foarte sigura, „fault-tolerant”, cu caracteristici avansate de streaming, caching si failover. Rezultatul este o transmisie de date performanta pentru un numar nelimitat de utilizatori. Chiar daca se vad live sau la cerere, calitatea imaginii nu va fi afectata. Puteti programa o transmisiune live, sa invitati pe toata lumea sa participe si fiti increzatori ca totul va merge fara nicio problema.

Pentru transmisiuni live, VideoNet micsoreaza traficul retelei asigurandu-se ca numai o singura transmisie de date traverseaza reteaua in drumul ei spre cei care o vor viziona intr-un anumit birou de departament. Continutul video la cerere poate fi inmagazinat si presetat pentru o eficienta de distributie maxima.

Beneficii:
Control consolidat – controlul distributiei si urmarirea ca ceea ce a fost livrat ajunge la destinatie.
Fiabilitate crescuta – asigura faptul ca privitorii raman conectati la transmisia video in caz de eroare a serverului.
Management usor – gestionarea usoara a testelor si a altor aspecte a retelei de transmisie.
Audiente crescute – distribuie continut video audientei de orice marime cu un singur punct de control central.

Optimizati-va infrastructura existenta. VideoNet lucreaza cu Centrul de Control Video Qumu pentru a permite distributia de continut de date simultan pe mai multe rute VideoNet Edge sau CDN-uri interne sau externe. Continutul HTTP si fisierele downloadabile de pe viewerul portabil nu sunt trase de pe original.

Maximizati eficienta retelei. VideoNet gestioneaza transmisii live unicast sau multicast si video on demand cu presetarea continutului sau captare la cerere – ambele cu nivele multiple de suprapunere pentru a asigura succesul. Utilizatorii finali sunt directionati automat la cel mai potrivit CDN sau VideoNet Edge. Acestea din urma pot fi grupate pentru suprapunerea sau echilibrarea incarcarii.

Alege-ti metoda de lansare. VideoNet poate fi lansat ca un instrument pre-impachetat, ca software pentru instalare pe servere Windows Media existente sau ca o aplicatie virtuala pe Riverbed RSP.

Automatizarea de setari a punctului de publicare. VideoNet recunoaste diferitele roluri pe care le poate juca serverul: punct de origine, nod de distributie, nod de margine. Utilizatorul poate selecta originea si destinatia nodurilor si Qumu VideoNet selectioneaza ruta de distributie.

Fa rapoarte pentru a asigura acuratetea distributiei. Urmariti ce a fost livrat la fiecare locatie de edge. Veti sti ca un continut video care trebuia sa fie disponibil luni, de exemplu, la 8 dimineata a ajuns acolo asa cum era programat.

Specificatii:

Echipament:
• CPU- Dual Core 2.8GHz,3 MB Cache
• Memory- 6 GB RAM, DDR2,Unbuffered
• Disk- 1 TB SATA

Riverbed RSP:

• Merge la o aplicatie Windows 2008 pe masina virtuala RSP
• Suportat pe Riverber RSP pentru modelele SteelHead: 550, 1050, 2050, 3020, 3520, 5050, 6050

SAV Integrated Systems este o companie infiintata din dorinta unui inginer electronist si a unui economist de a oferi solutii inovatoare in domeniul audio-vizualului, design-ului, distributiei, instalarii si mentinerii sistemelor de siguranta. SAV Integrated Systems este o firma cu capital integral romanesc, infiintata in anul 2007, in Bucuresti. In Mai 2008, un alt inginer electronist s-a alaturat echipei, iar in momentul de fata aceasta numara 36 de specialisti si are, prin parteneri acreditati, acoperire la nivel national: Timisoara, Cluj-Napoca, Baia Mare, Bacau, Iasi, Suceava, Ramnicu Valcea, Constanta si Braila. Cresterea numarului de membri ai echipei a determinat si schimbarea sediului, la finalul anului 2008, iar noul sediu al companiei a fost stabilit in Conect Business Park Bucuresti.
In termeni specifici compania furnizeaza servicii de proiectare, livrare, instalare, service si mentenanta pentru : Sisteme de detectie si alarmare la incendiu, Sisteme de detectie si alarmare la efractie, Sisteme de control acces, Sisteme protectie perimetrala, Sisteme de supraveghere video(IP/analogic), Integrare sisteme de securitate (inclusiv platforme software), Sisteme de protectie activa marfa (EAS), Sisteme integrate audio-video, Sisteme integrate voce-date.
Atestarea de catre autoritatile competente a standardelor de desfasurare ale activitatii companiei rezida in certificarile obtinute: Emise de ISO (International Organization for Standardization) pentru intreaga activitate desfasurata de catre companie – ISO 9001/14001/27001 si OHSAS 18001, Emise de IGSU (Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta) – Pentru partea de securitate – Certificat de atestare pentru proiectarea sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu;- Certificat de atestare pentru instalare a sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu; Certificare de atestare pentru efectuare lucrarile de proiectare a sistemelor si instalatiilor de limitare si stingere a incendiilor; Emise de IGP-SPOP (Inspectoratul General al Politiei – SPOP) – Licenta pentru efectuarea de activitati de instalare sisteme de alarmare impotriva efractiei, intretinere sisteme de alarmare impotriva efractiei, proiectare sisteme de alarmare impotriva efractiei.
Printre clientii companiei se numara, Willbrook, Elmec Romania, Intersport, Vodafone, Lukoil Romania, Adevarul Holding, Badea Clifford Chance, BAT Romania, Vincon Vrancea, Samson, Pfizer, raiffeisen Bank, Rosegur Roche.
Informaţii suplimentare pot fi gasite: www.sav-integrated.ro
Pentru mai multe detalii:
Andra Dumitriu
dandra@sav-integrated.ro

SAV Integrated Systems SRL
WE SPEAK TECHNOLOGY
RO – Bucharest, Dimitrie Pompei
Street No 10A CONECT 1 Building ,
3rd floor, PO 020337, District 2
phone: 004 021 3167 007
004 021 3167 009
fax: 004 021 3167 122