SAV INTEGRATED SYSTEMS prezinta primul sistem de afisaj public complet profesional cu LED backlights!

Munchen, 18 Aprilie 2011- NEC Display Solutions a anuntat 2 completari la gama MultiSync® X-series, completari care reprezinta primele sisteme de afisaj public de pe piata cu LED backlights ce utilizeaza panouri profesionale.

Produsele X461S de 46-inch si X551S de 55-inch sunt echipate cu panouri profesionale de afiÅŸaj public extrem de subÅ£iri, cu standarde de luminozitate ÅŸi fiabilitate potrivite pentru aplicaÅ£iile de afiÅŸaj public. Ambele modele au rezoluÅ£ia nativă de 1920×1080 ÅŸi o adancime de numai 43.3 mm, fiind ideale pentru orice tip de aplicatii de informare, inclusiv  instalari de amploare si integrarea in carcase foarte subtiri.

Fiind mai usoare, mai subtiri si mai prietenoase cu mediul decat predecesoarele lor, aceste noi sisteme de afisaj incorporeaza si noua tehnologie NEC la a doua generatie, Slot Technology (STv2).  Aceste caracteristici fac din aceste display-uri primele sisteme de afisaj LCD care suporta noul Open Pluggable Specification (OPS)- standard dezvoltat de NEC si Intel pentru a usura proiectarea si dezvoltarea dispozitivelor de afisaj public si pluggable media players.

X461S si X551S au o rata de contrast de 3000:1 si respectiv 4000:1, ambele avand o luminozitate maxima de 600 cd/m2, fiind potrivite pentru utilizare 24h/7 zile. Pentru a asigura utilizarea pe termen lung, ambele produse utilizeaza sistemul dezvoltat de NEC pentru managementul termic, care permite activarea si controlul ventilatorului si monitorizarea temperaturii prin intermediul afisarii pe ecran sau prin legatura in retea sau seriala. In mod similar, controlul LAN cu suport SNMP inseamna ca utilizatorii pot controla ecranele prin retea si primesc alerte automate prin e-mail in cazul in care exista o problema la display.

“Iluminarea din spate cu LED nu ajuta numai la crearea unui display mai subtire si mai usor, ci, de asemenea, permite un consum de energie foarte scazut. Impreuna cu un senzor de luminozitate ambientala si lipsa totala de substante daunatoare mediului, cum ar fi mercurul, aceste noi sisteme de afisaj reflecta “filozofia <Green Vision> a NEC”, declara Thorsten Prsybyl, Product Line Manager, Public Displays la NEC Display Solutions Europe.

“Aceste noi display-uri subliniaza inovarea constanta din cadrul NEC si sunt potrivite pentru aplicatiile de informare din lanturile retail high-end sau pentru sistemele centrale de afisaj  informativ din hoteluri sau centre de conferinta.”

De asemenea, ambele modele includ si o gama larga de optiuni de conectare asa cum este de asteptat de la un sistem public de afisaj specializat, incluzand DisplayPort, HDMI si DVI digital ports si PC, composite, s-video si video component.

Disponibilitate si garantie

X461S si X551S vor fi disponibile incepand cu luna Mai 2011.  Fiecare unitate include o telecomanda IR, cablu de alimentare, manual de utilizare pe CD-ROM si ghid rapid de instalare. NEC Display Solutions Europe ofera o garantie de service pan–Europeana de 3 ani, inclusiv pentru backlight.

SAV Integrated Systems este o companie infiintata din dorinta unui inginer electronist si a unui economist de a oferi solutii inovatoare in domeniul audio-vizualului, design-ului, distributiei, instalarii si mentinerii sistemelor de siguranta. SAV Integrated Systems este o firma cu capital integral romanesc, infiintata in anul 2007, in Bucuresti. In Mai 2008, un alt inginer electronist s-a alaturat echipei, iar in momentul de fata aceasta numara 36 de specialisti si are, prin parteneri acreditati, acoperire la nivel national: Timisoara, Cluj-Napoca, Baia Mare, Bacau, Iasi, Suceava, Ramnicu Valcea, Constanta si Braila. Cresterea numarului de membri ai echipei a determinat si schimbarea sediului, la finalul anului 2008, iar noul sediu al companiei a fost stabilit in Conect Business Park Bucuresti.

In termeni specifici compania furnizeaza servicii de proiectare, livrare, instalare, service si mentenanta pentru: Sisteme de detectie si alarmare la incendiu, Sisteme de detectie si alarmare la efractie, Sisteme de control acces, Sisteme protectie perimetrala, Sisteme de supraveghere video(IP/analogic), Integrare sisteme de securitate (inclusiv platforme software), Sisteme de protectie activa marfa (EAS), Sisteme integrate audio-video, Sisteme integrate voce-date.

Atestarea de catre autoritatile competente a standardelor de desfasurare ale activitatii companiei rezida in certificarile obtinute: Emise de ISO (International Organization for Standardization) pentru intreaga activitate desfasurata de catre companie – ISO 9001/14001/27001 si OHSAS 18001, Emise de IGSU (Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta) – Pentru partea de securitate – Certificat de atestare pentru proiectarea sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu;- Certificat de atestare pentru instalare a sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu;  Certificare de atestare pentru efectuare lucrarile de proiectare a sistemelor si instalatiilor de limitare si stingere a incendiilor; Emise de IGP-SPOP (Inspectoratul General al Politiei – SPOP) – Licenta pentru efectuarea de activitati de instalare sisteme de alarmare impotriva efractiei, intretinere sisteme de alarmare impotriva efractiei, proiectare sisteme de alarmare impotriva efractiei.

Pentru a fundamenta principiile de baza ale companiei, SAV Integrated Systems devine in 2008 membru A.R.T.S. (Asociatia Romaneasca a Tehnicilor de Securitate). Normele dupa care se ghideaza membrii acestei societati se bazeaza pe cinste, respectarea regulilor, a drepturilor cetatenilor, a competitiei, au in vedere protejarea consumatorului, a mediului inconjurator, transparenta serviciilor si increderea.

Printre clientii companiei se numara, Elmec Romania, Intersport, Vodafone, Lukoil Romania, Adevarul Holding, Badea Clifford Chance, BAT Romania, Vincon Vrancea, Samson, Pfizer, raiffeisen Bank, Rosegur Roche.

Informatii suplimentare pot fi gasite: www.sav-integrated.ro

Pentru mai multe detalii:

Andra Dumitriu

dandra@sav-integrated.ro

SAV Integrated Systems SRL

WE SPEAK TECHNOLOGY

RO – Bucharest, Dimitrie Pompei

Street No 10A CONECT 1 Building ,

3rd floor, PO 020337, District 2

phone:           004 021 3167 007

004 021 3167 009

fax:               004 021 3167 122