SAV INTEGRATED SYSTEMS prezinta Noul toughbook CF-53 de la Panasonic!

Bucuresti, 30 Mai 2011- SAV Integrated Systems anunta aparitia in oferta sa a ultimului produs din categoria notebook semi-robust de la Panasonic Toughbook. Noul model, lansat pe data de 10 Mai 2011, combina experienta Panasonic de 16 ani in ingineria notebook-urilor robuste cu cea mai noua tehnologie de laptop-uri intr-un design accesibil, semi-robust. Este ideal pentru sarcini lucrative pe teren si oameni de afaceri mobili care cauta un laptop ce ofera performanta de desktop, baterie functionala intreaga zi si capacitatea de a fi izbit si udat ceea ce ar distruge un notebook conventional.

Construit pentru a stabili standardul

Disponibil in 3 modele diferite realizare pentru  mobile business,  activitati desfasurate de angajati si  tenhicieni din industria auto, acest instrument de clasa mondiala este setat pentru a fi un lider de piata in multe sectoare.

Reprezentand a 8-a incarnare a celui mai bine vandut Toughbook , CF-53 este propulsat de o platforma i5 Intel® Core™ de a doua generatie si are un display widescreen cu o diagonala de 14”, anti- luciu/ anti-reflexie cu grafica Intel® HD 3000 pentru o performanta incredibila, viteza de raspuns si aptitudini media atat in interior cat si in exterior.

In ciuda aspectului mai subtire si mai usor, mentine caracteristicile durabile ale unui Toughbook si design-ul de produs semi-robust. Vine cu un maner special incorporat, indeplineste criteriile militare standard (MLT-STL) si este testat sa reziste la caderi de 76 cm, vibratii, umiditate, altitudine si temperaturi extreme.

Pentru a asigura ca lucratorii mobili raman productivi si in contact cand se deplaseaza, Toughbook CF-53  pune la disponibile si urmatoarele caracteristici: conectivitate wireless de clasa mondiala, porturi USB si LAN, un model touchscreen, o baterie cu durata de functionare mai mare, camera web optionala si tastatura emisiva optionala, facilitati extinse de securitate.

Toughbook -ul CF-53 va fi disponibil din luna Iunie, 2011.

SAV Integrated Systems este o companie infiintata din dorinta unui inginer electronist si a unui economist de a oferi solutii inovatoare in domeniul audio-vizualului, design-ului, distributiei, instalarii si mentinerii sistemelor de siguranta. SAV Integrated Systems este o firma cu capital integral romanesc, infiintata in anul 2007, in Bucuresti. In Mai 2008, un alt inginer electronist s-a alaturat echipei, iar in momentul de fata aceasta numara 36 de specialisti si are, prin parteneri acreditati, acoperire la nivel national: Timisoara, Cluj-Napoca, Baia Mare, Bacau, Iasi, Suceava, Ramnicu Valcea, Constanta si Braila. Cresterea numarului de membri ai echipei a determinat si schimbarea sediului, la finalul anului 2008, iar noul sediu al companiei a fost stabilit in Conect Business Park Bucuresti.

In termeni specifici compania furnizeaza servicii de proiectare, livrare, instalare, service si mentenanta pentru : Sisteme de detectie si alarmare la incendiu, Sisteme de detectie si alarmare la efractie, Sisteme de control acces, Sisteme protectie perimetrala, Sisteme de supraveghere video(IP/analogic), Integrare sisteme de securitate (inclusiv platforme software), Sisteme de protectie activa marfa (EAS), Sisteme integrate audio-video, Sisteme integrate voce-date.

Atestarea de catre autoritatile competente a standardelor de desfasurare ale activitatii companiei rezida in certificarile obtinute: Emise de ISO (International Organization for Standardization) pentru intreaga activitate desfasurata de catre companie – ISO 9001/14001/27001 si OHSAS 18001, Emise de IGSU (Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta) – Pentru partea de securitate – Certificat de atestare pentru proiectarea sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu;- Certificat de atestare pentru instalare a sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu;  Certificare de atestare pentru efectuare lucrarile de proiectare a sistemelor si instalatiilor de limitare si stingere a incendiilor; Emise de IGP-SPOP (Inspectoratul General al Politiei – SPOP) – Licenta pentru efectuarea de activitati de instalare sisteme de alarmare impotriva efractiei, intretinere sisteme de alarmare impotriva efractiei, proiectare sisteme de alarmare impotriva efractiei.

Pentru a fundamenta principiile de baza ale companiei, SAV Integrated Systems devine in 2008 membru A.R.T.S. (Asociatia Romaneasca a Tehnicilor de Securitate). Normele dupa care se ghideaza membrii acestei societati se bazeaza pe cinste, respectarea regulilor, a drepturilor cetatenilor, a competitiei, au in vedere protejarea consumatorului, a mediului inconjurator, transparenta serviciilor si increderea.

Printre clientii companiei se numara, Elmec Romania, Intersport, Vodafone, Lukoil Romania, Adevarul Holding, Badea Clifford Chance, BAT Romania, Vincon Vrancea, Samson, Pfizer, Raiffeisen Bank, Rosegur Roche.

Informatii suplimentare pot fi gasite: www.sav-integrated.ro

Pentru mai multe detalii:

Andra Dumitriu

dandra@sav-integrated.ro

SAV Integrated Systems SRL

WE SPEAK TECHNOLOGY

RO – Bucharest, Dimitrie Pompei, Street No 10A CONECT 1 Building , 3rd floor, PO 020337, District 2

phone:           004 021 3167 007; 004 021 3167 009

fax:               004 021 3167 122