SAV INTEGRATED SYSTEMS prezinta noile proiectoare digitale de la Christie!

Bucuresti, 8 Iunie 2011- SAV Integrated Systems anunta aparitia in oferta sa a ultimelor proiectoare digitale de la Christie Digital. Christie duce tehnologia 3LCD  la urmatorul nivel de performanta din punct de vedere al rezolutiei si al eficientei costurilor!


LCD-ul a intrat intr-o noua era prin introducerea proiectoarelor digitale Christie L2K1000 si Christie L2K1500. Ambele proiectoare sunt realizate folosind tehnologia Christie 4DColorâ„¢ pentru rate de contrast mai mari si culori realiste, mai bogate.

Christie L2K1000 furnizeaza rezolutie full HD si HD+, perfecte pentru continut HD, in timp ce rezolutia HD+ si functia picture-by-picture ofera imagini de exceptie si colaborare optima in videoconferinta pe ecran lat. Continutul full HD poate fi acum reprodus din camera si proiectat la rezolutie clara HD.

 • Luminozitate 10,000 ANSI lumeni potrivita pentru aplicatii de marime medie si mare;
 • Rezolutie nativa 2K (2048 x 1080);
 • Rata de contrast de 3000:1 pentru claritate de exceptie a imaginii;
 • Aceeasi suita de lentile optionale ca la Christie L2K1500, Christie LX1000 si Christie LX1500;
 • Costuri de intretinere scazute- sistem AutoFilter, durata de viata lunga a lampii, lampi inlocuibile de catre utilizator.

Christie L2K1500 incrporeaza cea mai nopua generatie de tehnologie anorganica LCD de rezolutie inalta si ridica stacheta performantei la noi nivele. Configurarea si ajustarea imaginii se realizeaza usor in mediile cele mai provocatoare cu tehnologia incorporata 3D Keystoneâ„¢.

 • Luminozitate 15,000 ANSI lumeni potrivita pentru aplicatii de mari dimensiuni;
 • Echipat cu slot-uri de input HDMI si DVI-D;
 • Rezolutie nativa 2K (2048 x 1080);
 • Rata de contrast de 3000:1 pentru claritate de exceptie a imaginii;
 • Aceeasi suita de lentile optionale ca la Christie L2K1500, Christie LX1000 si Christie LX1500;
 • Suprapunere Videoproiectie pentru a furniza pana la 30,000 ANSI lumeni;
 • Design robust cu patru lampi, cu kit optional de fitru de fum pentru utilizare in evenimente pe scena (inclusiv evenimente care presupun efecte de fum/ pirotehnice);
 • Costuri de intretinere scazute- sistem AutoFilter, durata de viata lunga a lampii, lampi inlocuibile de catre utilizator;
 • Control incorporat pentru potrivirea culorilor si ajustarea marginilor.

Christie L2K1000 si Christie L2K1500 sunt ambele disponibile!

SAV Integrated Systems este o companie infiintata din dorinta unui inginer electronist si a unui economist de a oferi solutii inovatoare in domeniul audio-vizualului, design-ului, distributiei, instalarii si mentinerii sistemelor de siguranta. SAV Integrated Systems este o firma cu capital integral romanesc, infiintata in anul 2007, in Bucuresti. In Mai 2008, un alt inginer electronist s-a alaturat echipei, iar in momentul de fata aceasta numara 36 de specialisti si are, prin parteneri acreditati, acoperire la nivel national: Timisoara, Cluj-Napoca, Baia Mare, Bacau, Iasi, Suceava, Ramnicu Valcea, Constanta si Braila. Cresterea numarului de membri ai echipei a determinat si schimbarea sediului, la finalul anului 2008, iar noul sediu al companiei a fost stabilit in Conect Business Park Bucuresti.

In termeni specifici compania furnizeaza servicii de proiectare, livrare, instalare, service si mentenanta pentru : Sisteme de detectie si alarmare la incendiu, Sisteme de detectie si alarmare la efractie, Sisteme de control acces, Sisteme protectie perimetrala, Sisteme de supraveghere video(IP/analogic), Integrare sisteme de securitate (inclusiv platforme software), Sisteme de protectie activa marfa (EAS), Sisteme integrate audio-video, Sisteme integrate voce-date.

Atestarea de catre autoritatile competente a standardelor de desfasurare ale activitatii companiei rezida in certificarile obtinute: Emise de ISO (International Organization for Standardization) pentru intreaga activitate desfasurata de catre companie – ISO 9001/14001/27001 si OHSAS 18001, Emise de IGSU (Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta) – Pentru partea de securitate – Certificat de atestare pentru proiectarea sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu;- Certificat de atestare pentru instalare a sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu;  Certificare de atestare pentru efectuare lucrarile de proiectare a sistemelor si instalatiilor de limitare si stingere a incendiilor; Emise de IGP-SPOP (Inspectoratul General al Politiei – SPOP) – Licenta pentru efectuarea de activitati de instalare sisteme de alarmare impotriva efractiei, intretinere sisteme de alarmare impotriva efractiei, proiectare sisteme de alarmare impotriva efractiei.

Pentru a fundamenta principiile de baza ale companiei, SAV Integrated Systems devine in 2008 membru A.R.T.S. (Asociatia Romaneasca a Tehnicilor de Securitate). Normele dupa care se ghideaza membrii acestei societati se bazeaza pe cinste, respectarea regulilor, a drepturilor cetatenilor, a competitiei, au in vedere protejarea consumatorului, a mediului inconjurator, transparenta serviciilor si increderea.

Printre clientii companiei se numara, Elmec Romania, Intersport, Vodafone, Lukoil Romania, Adevarul Holding, Badea Clifford Chance, BAT Romania, Vincon Vrancea, Samson, Pfizer, Raiffeisen Bank, Rosegur Roche.

Informaţii suplimentare pot fi gasite: www.sav-integrated.ro

Pentru mai multe detalii:

Andra Dumitriu

dandra@sav-integrated.ro

SAV Integrated Systems SRL

WE SPEAK TECHNOLOGY

RO – Bucharest, Dimitrie Pompei Street No 10A CONECT 1 Building , 3rd floor, PO 020337, District 2

phone:           004 021 3167 007; 004 021 3167 009

fax:               004 021 3167 122