Sav Integrated Systems prezinta Mirage WU-L cu LED!

Christie, prima firma care a lansat pe piata primul proiector stereoscopic activ single DLP si-a petrecut ultimii 20 de ani initiind proiectii stereo 3D, de la primul sistem de priector digital stereoscopic la cea mai mare baza de instalare de proiectoare active 3D stereo din lume.

Nou in serie, Christie Mirage WU-L furnizeaza imagini de exceptie pentru divertisment, muzee si educatie, cercetare stiintifica, productie, exploatare gaz si petrol, training de simulari stereo si multe altele.

Cu rezolutie WUXGA, acest sistem de proiectie de dimensiuni reduse ofera mod de input dual 3D pentru conversie pasiv- activ care furnizeaza continut video 3D de cea mai inalta performanta la 120Hz.

Cu proiectorul DLP Christie Mirage WU-L obtineti rezolutie inalta, densitate mare de pixeli, fiabilitate ridicata si calibrare continua a sistemului, intr-o unitate de dimensiuni reduse capabila de vizualizari avansate 2D/ 3D.

1-chip DLP® cu LED-uri RGB este primul proiector din Seria Mirage care utilizeaza iluminare cu LED in stare solida, oferind culori precise, naturale, vibrante si performanta constanta de-a lungul unei durate de viata estimate la 60,000 ore.

Alte caracteristici:

• iluminare cu LED cu 60,000 ore MTBF

• rezolutie nativa WUXGA 1920 x 1200

• 1-chip DLP cu motor iluminare in stare solida (fara roata de culori) si sistem optic sigilat

• Convertor pasiv- activ incorporat

• Optiuni nelimitate de montare

• Motor sigilat pentru protectie impotriva prafului

• Control culoare si luminozitate Christie ARRAY LOC™ incorporat

 

Tehnologie 1-chip DLP
Rezolutie 1920 x 1200 WUXGA
Luminozitate 600 ANSI lumeni
Contrast 10,000:1 dinamic, 1,400:1 FOFO, 450:1 ANSI
Iluminare LED spectru complet (RGB)
Dimensiuni 467 x 287 x 220 mm (L x l x h)
Greutate 14.6 kg

 

SAV Integrated Systems este o companie infiintata din dorinta unui inginer electronist si a unui economist de a oferi solutii inovatoare in domeniul audio-vizualului, design-ului, distributiei, instalarii si mentinerii sistemelor de siguranta. SAV Integrated Systems este o firma cu capital integral romanesc, infiintata in anul 2007, in Bucuresti. In Mai 2008, un alt inginer electronist s-a alaturat echipei, iar in momentul de fata aceasta numara 36 de specialisti si are, prin parteneri acreditati, acoperire la nivel national: Timisoara, Cluj-Napoca, Baia Mare, Bacau, Iasi, Suceava, Ramnicu Valcea, Constanta si Braila. Cresterea numarului de membri ai echipei a determinat si schimbarea sediului, la finalul anului 2008, iar noul sediu al companiei a fost stabilit in Conect Business Park Bucuresti.

In termeni specifici compania furnizeaza servicii de proiectare, livrare, instalare, service si mentenanta pentru : Sisteme de detectie si alarmare la incendiu, Sisteme de detectie si alarmare la efractie, Sisteme de control acces, Sisteme protectie perimetrala, Sisteme de supraveghere video(IP/analogic), Integrare sisteme de securitate (inclusiv platforme software), Sisteme de protectie activa marfa (EAS), Sisteme integrate audio-video, Sisteme integrate voce-date.

Atestarea de catre autoritatile competente a standardelor de desfasurare ale activitatii companiei rezida in certificarile obtinute: Emise de ISO (International Organization for Standardization) pentru intreaga activitate desfasurata de catre companie – ISO 9001/14001/27001 si OHSAS 18001, Emise de IGSU (Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta) – Pentru partea de securitate – Certificat de atestare pentru proiectarea sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu;- Certificat de atestare pentru instalare a sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu;  Certificare de atestare pentru efectuare lucrarile de proiectare a sistemelor si instalatiilor de limitare si stingere a incendiilor; Emise de IGP-SPOP (Inspectoratul General al Politiei – SPOP) – Licenta pentru efectuarea de activitati de instalare sisteme de alarmare impotriva efractiei, intretinere sisteme de alarmare impotriva efractiei, proiectare sisteme de alarmare impotriva efractiei.

Pentru a fundamenta principiile de baza ale companiei, SAV Integrated Systems devine in 2008 membru A.R.T.S. (Asociatia Romaneasca a Tehnicilor de Securitate). Normele dupa care se ghideaza membrii acestei societati se bazeaza pe cinste, respectarea regulilor, a drepturilor cetatenilor, a competitiei, au in vedere protejarea consumatorului, a mediului inconjurator, transparenta serviciilor si increderea.

Printre clientii companiei se numara, Elmec Romania, Intersport, Vodafone, Lukoil Romania, Adevarul Holding, Badea Clifford Chance, BAT Romania, Vincon Vrancea, Samson, Pfizer, Raiffeisen Bank, Rosegur Roche.

Informatii suplimentare pot fi gasite: www.sav-integrated.ro

Pentru mai multe detalii:

Andra Dumitriu

dandra@sav-integrated.ro

SAV Integrated Systems SRL

WE SPEAK TECHNOLOGY

RO – Bucharest, Dimitrie Pompei Street No 10A CONECT 1 Building , 3rd floor, PO 020337, District 2

phone:           004 021 3167 007; 004 021 3167 009

fax:                 004 021 3167 122