SAV INTEGRATED SYSTEMS prezinta in premiera NOUL Generator de semnal HD de la Gefen!

Bucureşti, 05 Aprilie 2011 – Sav Integrated Systems prezinta ultimele noutati de la Gefen. Specialistul in managementul semnalului va prezenta la Prolight+sound 2011 noul sau generator de semnal HD- Pattern din seria Gefen- Toolbox. Noul produs GTB-HD-SIGGEN este un echipament indispensabil pentru profesionistii din domniul AV. Acesta ajuta la evaluarea, calibrarea si testarea echipamentelor video cu intrari digitale de tip HDMI/DVI.
Prin multitudinea semnalelor de test disponibile, ofera posibilitatea analizei generarii de semnal digital. Gefen GTB-HD-SIGGEN poate oferi imagini de test atat in format SD cat si in format HD.
Avantajele generatorului de semnal Gefen GTB-HD-SIGGEN sunt multiple. Printre acestea se numara: semnal de iesire format HDTV cu rezolutie de 1080p sau WUXGA 1920×1200; adancime de culoare selectabila : 8-bit, 10-bit si 12-bit ( Deep Color); spatii de culoare RGB 4:4:4, YCbCr ; analizarea datelor EDID din memoria display-ului la care este conectat; generare de semnal digital audio multi-canal; compatibil HDMI, HDCP si DVI; generator de semnal HDCP pentru verificarea compatibilitatii display-ului (semnal de test tip 40).
Designul fizic al unitatii este foarte compact si poate fi utilizat si manevrat cu usurinta in procesul verificarilor. Exploatarea este foarte usoara multumita design-ului ergonomic al panoului de control realizat cu butoane si lampi de semnalizare asociate acestora precum si din afisajul LCD pe doua randuri.
Gefen GTB-HD-SIGGEN poate fi controlat prin interfata RS-232 sau telecomanda cu infrarosu.
Generatorul de semnal este solutia ideala pentru profesionistii video in testarea si calibrarea instalatiilor existente sau a celor noi.
Caracteristicile cheie presupun iesire video multi- format pentru video SD sau HD in analog si digital; furnizarea a 39 de baze de date de timp, 41 semnale de test predefinite si 4 modele de semnale de teste pentru analiza de date; mod de verificare a compatibilitatii display-ului cu standardul HDCP (semnal de test de tip 40)
GTB-HD-SIGGEN va fi disponibil din luna mai 2011 si poate fi achizitionat direct de la SAV Integrated Systems. GTB-HD-SIGGEN va fi prezentat in Frankfurt la Prolight+sound 2011 la acelasi stand cu Publitec in Sala 9, Standul A30.
In plus, Gefen va prezenta la Prolight+sound diverse noi produse care vor fi lansate pe parcursul anului 2011.Dintre acestea mentionam : noi produse pentru digital signage (distributie de semnal audio-video pentru retele de publicitate sau informare),o gama extinsa de produse destinate distributiei profesionale de semnal AV: matrici audio-video pentru semnal digital sau analogic, convertoare de semnal si amplificatoare de distributie pentru semnale DVI, HDMI si HDSDI.
SAV Integrated Systems este o companie înfiinţată din dorinţa unui inginer electronist şi a unui economist de a oferi soluţii inovatoare în domeniul audio-vizualului, design-ului, distribuţiei, instalării si menţinerii sistemelor de sigurantă. SAV Integrated Systems este o firmă cu capital integral romanesc, înfiinţată în anul 2007, în Bucureşti. In Mai 2008, un alt inginer electronist s-a alăturat echipei, iar în momentul de faţă aceasta numară 36 de specialişti şi are, prin parteneri acreditaţi, acoperire la nivel naţional: Timisoara, Cluj-Napoca, Baia Mare, Bacău, Iaşi, Suceava, Râmnicu Vâlcea, Constanţa si Brăila. Creşterea numărului de membri ai echipei a determinat şi schimbarea sediului, la finalul anului 2008, iar noul sediu al companiei a fost stabilit in Conect Business Park Bucuresti.
În termeni specifici compania furnizează servicii de proiectare, livrare, instalare, service şi mentenanţă pentru : Sisteme de detecţie şi alarmare la incendiu, Sisteme de detecţie şi alarmare la efracţie, Sisteme de control acces, Sisteme protecţie perimetrală, Sisteme de supraveghere video(IP/analogic), Integrare sisteme de securitate (inclusiv platforme software), Sisteme de protecţie activa marfa (EAS), Sisteme integrate audio-video, Sisteme integrate voce-date.
Atestarea de catre autorităţile competente a standardelor de desfăşurare ale activităţii companiei rezidă in certificarile obÅ£inute: Emise de ISO (International Organization for Standardization) pentru intreaga activitate desfasurata de catre companie – ISO 9001/14001/27001 si OHSAS 18001, Emise de IGSU (Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta) – Pentru partea de securitate – – Certificat de atestare pentru proiectarea sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu;- Certificat de atestare pentru instalare a sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu; Certificare de atestare pentru efectuare lucrarile de proiectare a sistemelor si instalatiilor de limitare si stingere a incendiilor; Emise de IGP-SPOP (Inspectoratul General al Politiei – SPOP) – Licenta pentru efectuarea de activitati de instalare sisteme de alarmare impotriva efractiei, intretinere sisteme de alarmare impotriva efractiei, proiectare sisteme de alarmare impotriva efractiei;
Pentru a fundamenta principiile de bază ale companiei, SAV Integrated Systems devine în 2008 membru A.R.T.S. (Asociatia Românească a Tehnicilor de Securitate). Normele dupa care se ghidează membrii acestei societăţi se bazează pe cinste, respectarea regulilor, a drepturilor cetatenilor, a competiţiei, au în vedere protejarea consumatorului, a mediului înconjurător, transparenţa serviciilor şi încrederea.
Printre clienţii companiei se numară, Elmec România, Intersport, Vodafone, Lukoil Romania, Adevărul Holding, Badea Clifford Chance, BAT România, Vincon Vrancea, Samson, Pfizer, raiffeisen Bank, Rosegur Roche
Informaţii suplimentare pot fi gasite: www.sav-integrated.ro
Pentru mai multe detalii:
Andra Dumitriu
dandra@sav-integrated.ro

SAV Integrated Systems SRL
WE SPEAK TECHNOLOGY
RO – Bucharest, Dimitrie Pompei
Street No 10A CONECT 1 Building ,
3rd floor, PO 020337, District 2
phone: 004 021 3167 007
004 021 3167 009
fax: 004 021 3167 122