SAV Integrated Systems prezinta Digital Signage!

“Digital Signage este o forma de display electronic ce permite vizualizarea programelor de televiziune, meniurilor, informatiilor, reclamelor sau a altor mesaje ” conform Wikipedia.

 

Digit ofera o gama variata de produse ce permite  specialistilor in digital signage sa transmita mesajul dorit audientei prin produse precum monitoare mici integrate in rafturi si dotate cu media playere si tehnologie touch screen pana la sisteme de semnalizare digitala complete  de diferite forme (ex. Spanpixel)

 

Putere Multi Media!

 

Noile monitoare integrate ProDVX M-Series sunt compacte, simplu si usor de folosit. Acestea va vor transmite mesajul cu stil si vor lasa o impresie de lunga durata. Sunt disponibile in  format de 7, 10, 13, 15, 19 si 22 inch, in carcasa de plastic sau metal sau chiar fara cadru in functie de necesitatile dumneavoastra. Monitoarele sunt de asemenea disponibile ca o solutie interactiva cu butoane ce permit programarea sau touch screen.

 

 

 

 

 

Adaptat nevoilor tale

ProDVX Osprey MPC este un sistem avansat de panouri de metal. Carcasa de metal ultra subtire atrage atentia si celor mai rafinate persoane. Aceasta serie este echipata cu ecrane profesionale TFT si tehnologie touch screen. Osprey MPC este o alegere excelenta pentru semnalizarea digitala, sisteme video si automatizari industriale. Dimensiunile disponibile sunt: 9, 10, 12, 15, 17, 18, 19 si 22 inch, 4×3 sau 16×9, cu mai multe configuratii pentru calculator si posibilitatea de touch screen.

Gama SSD Spanpixel de afisaje Ultra Largi

Aceste monitoare LCD Ultra-Wide de la Litemax au fost concepute sa gazduiasca un continut cu format larg, potrivit pentru aproximativ orice locatie publica si pentru a fi vizibil de la o mare distanta.

Disponibile in dimensiuni de la 15-38 inchi,  pot fi citite la lumina soarelui (500 sau 1000 niti) ca monitoare sau cu player media integrat, au un aspect care atrage atentia si va vor impresiona imediat cumparatorii. Sa vezi si sa nu crezi!!!

Faceti o declaratie puternica.

Daca aveti o preferinta pentru produse de prima clasa si doriti sa aratati clientilor vostri ca numele companiei voastre este sinonim cu calitatea pana la capat, dar in acelasi timp nu doriti ca acestia sa creada ca platesc prea mult: verificati noul Viewer Lightbox-II, o unelta perfecta pentru a comunica mesajele voastre publicitare catre clienti, ce imbratiseaza un design frumos si o tehnologie de calitate. Clientii vostri vor recunoaste un produs stilat care se potriveste cu atmosfera pe care ati creat-o cu grija. O atractie, un magnet pentru ochi, un design premiat, ProDVX Lightbox II a fost numit in multe feluri.

 

SAV Integrated Systems este o companie infiintata din dorinta unui inginer electronist si a unui economist de a oferi solutii inovatoare in domeniul audio-vizualului, design-ului, distributiei, instalarii si mentinerii sistemelor de siguranta. SAV Integrated Systems este o firma cu capital integral romanesc, infiintata in anul 2007, in Bucuresti. In Mai 2008, un alt inginer electronist s-a alaturat echipei, iar in momentul de fata aceasta numara 36 de specialisti si are, prin parteneri acreditati, acoperire la nivel national: Timisoara, Cluj-Napoca, Baia Mare, Bacau, Iasi, Suceava, Ramnicu Valcea, Constanta si Braila. Cresterea numarului de membri ai echipei a determinat si schimbarea sediului, la finalul anului 2008, iar noul sediu al companiei a fost stabilit in Conect Business Park Bucuresti.

In termeni specifici compania furnizeaza servicii de proiectare, livrare, instalare, service si mentenanta pentru : Sisteme de detectie si alarmare la incendiu, Sisteme de detectie si alarmare la efractie, Sisteme de control acces, Sisteme protectie perimetrala, Sisteme de supraveghere video(IP/analogic), Integrare sisteme de securitate (inclusiv platforme software), Sisteme de protectie activa marfa (EAS), Sisteme integrate audio-video, Sisteme integrate voce-date.

Atestarea de catre autoritatile competente a standardelor de desfasurare ale activitatii companiei rezida in certificarile obtinute: Emise de ISO (International Organization for Standardization) pentru intreaga activitate desfasurata de catre companie ISO 9001/14001/27001 si OHSAS 18001, Emise de IGSU (Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta) – Pentru partea de securitate – Certificat de atestare pentru proiectarea sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu;- Certificat de atestare pentru instalare a sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu;  Certificare de atestare pentru efectuare lucrarile de proiectare a sistemelor si instalatiilor de limitare si stingere a incendiilor; Emise de IGP-SPOP (Inspectoratul General al Politiei – SPOP) – Licenta pentru efectuarea de activitati de instalare sisteme de alarmare impotriva efractiei, intretinere sisteme de alarmare impotriva efractiei, proiectare sisteme de alarmare impotriva efractiei.

Printre clientii companiei se numara, Willbrook, Elmec Romania, Intersport, Vodafone, Lukoil Romania, Adevarul Holding, Badea Clifford Chance, BAT Romania, Vincon Vrancea, Samson, Pfizer, raiffeisen Bank, Rosegur Roche.

Informaţii suplimentare pot fi gasite: www.sav-integrated.ro

Pentru mai multe detalii:

Andra Dumitriu

dandra@sav-integrated.ro

 

 

SAV Integrated Systems SRL

WE SPEAK TECHNOLOGY

RO – Bucharest, Dimitrie Pompei

Street No 10A CONECT 1 Building ,

3rd floor, PO 020337, District 2

phone:           004 021 3167 007

004 021 3167 009

fax:               004 021 3167 122