SAV Integrated Systems prezinta Conferinta telefonica, EVOLUATA

SAV Integrated Systems anunta Telefoanele de Conferinta Revolabs FLXâ„¢

Calitate superioara a sunetului si design inovativ pentru sali de conferinta de dimensiuni mici si medii, birouri executive si spatii SoHo (Small Office Home Office).

Bucuresti, 27 Iunie 2011–  SAV Integrated Systems prezinta Revolabs FLXâ„¢, un telefon de conferinta fara fir realizat special pentru sali de conferinta de dimensiuni mici si medii, birouri executive si spatii SoHo. Revolabs FLXâ„¢ are la baza tehnologia revolutionara Revolabs audio fara fir care a oferit de-a lungul timpului calitate superioara a sunetului pentru conferinte audio si video in sali de conferinte si sali de consiliu de mari dimensiuni. Acum, conferintele telefonice din birourile de mici dimensiuni, comunicatiile din birourile executive si cele din birourile de acasa pot beneficia de aceasta performanta audio superioara fara fir la un pret accesibil.

“Revolabs FLX redefineste categoria de produs telefon cu speaker pentru conferinte” declara Ira M.Weinstein, senior analyst si partener la Wainhouse Research. “Mixul dintre operarea fara fir, calitatea superioara audio in banda larga, criptarea 128 biti, Bluetooth integrat si suport atat pentru analog cat si pentru IP fac FLX demn de luat in calcul de catre companiile mici, medii si mari.”

“Suntem incantati sa putem oferi tehnologia noastra superioara audio fara fir salilor de conferinta de dimensiuni mici si medii cu noul nostru sistem Revolabs FLX. Toate microfoanele si difuzoarele noastre FLX suporta semnal audio de banda larga (80-11000 Hz), furnizand sunet natural in toate spatiile”, spune JP Carney, COO Revolabs. “Acesta este un avantaj imens pentru companiile care cauta sa isi sporeasca comunicatiile unificate si stategia de colaborare.”

Revolabs FLX fara fir nu mai este conceput ca un telefon clasic cu o singura componenta, ci a evoluat la un telefon destinat conferintelor, cu mai multe componente distincte, oferind utilizatorilor libertate fara precedent in ceea ce priveste amplasarea si accesibilitatea difuzorului, a microfonului si a tastaturii.

Prin lansarea Revolabs FLX, Revolabs isi completeaza oferta de comunicatii unificate pentru intreaga companie. Solutiile xTag ofera premier audio pentru spatiile de lucru cu PC-uri, Revolabs FLX furnizand in prezent solutia pentru cele mai utilizate sali de conferinta dintr-o companie- salile de conferinta mici si medii, solutiile HD Executive fiind concepute pentru salile de consiliu si salile de conferinte de mari dimensiuni. Revolabs FLX  aduce acelasi factor de forma, acelasi aspect, acelasi sentiment la atingere si aceeasi calitate audio in intreaga companie, consolidand comunicarea si colaborarea din cadrul organizatiei.

O varietate de microfoane Revolabs sunt disponibile pentru a indeplini nevoile apelantilor, inclusiv microfon de rever purtat de o singura persoana, microfon omni-directional de birou care capteaza sunetul de la 6 pana la 10 participanti si un microfon directional pentru birou care permite captura audio de la 2-3 oameni. Sistemul Revolabs FLX inlocuieste necesitatea a doua birouri si a doua telefoane separate, din moment ce dailer-ul functioneaza ca un telefon pentru apeluri cu receptor si este de asemenea folosit pentru a initia apeluri de conferinta. Conversatiile private pot avea loc in orice moment pe parcursul unei apel de conferinta.

In plus fata de conferinta telefonica, apelantii pot utiliza Revolabs FLX ca interfata audio cu unitatea lor de video conferinta, furnizand aceeasi calitate de exceptie si libertate pentru apelurile video. Revolabs FLX este  compatibil cu toate marcile importante de sisteme de video conferinta. Cu sistemul Revolabs FLX, apelantii fara acces la Internet pot avea convorbirile inserate in sesiunile video in orice moment.

Tehnologia Bluetooth integrata in produs furnizeaza un singur echipament indiferent de ce tip de canal se foloseste. Revolabs FLX permite utilizatorilor sa se conecteze la difuzor si microfon prin Bluetooth-ul de la telefonul mobil sau de la computer.

SAV Integrated Systems este o companie infiintata din dorinta unui inginer electronist si a unui economist de a oferi solutii inovatoare in domeniul audio-vizualului, design-ului, distributiei, instalarii si mentinerii sistemelor de siguranta. SAV Integrated Systems este o firma cu capital integral romanesc, infiintata in anul 2007, in Bucuresti. In Mai 2008, un alt inginer electronist s-a alaturat echipei, iar in momentul de fata aceasta numara 36 de specialisti si are, prin parteneri acreditati, acoperire la nivel national: Timisoara, Cluj-Napoca, Baia Mare, Bacau, Iasi, Suceava, Ramnicu Valcea, Constanta si Braila. Cresterea numarului de membri ai echipei a determinat si schimbarea sediului, la finalul anului 2008, iar noul sediu al companiei a fost stabilit in Conect Business Park Bucuresti.

In termeni specifici compania furnizeaza servicii de proiectare, livrare, instalare, service si mentenanta pentru : Sisteme de detectie si alarmare la incendiu, Sisteme de detectie si alarmare la efractie, Sisteme de control acces, Sisteme protectie perimetrala, Sisteme de supraveghere video(IP/analogic), Integrare sisteme de securitate (inclusiv platforme software), Sisteme de protectie activa marfa (EAS), Sisteme integrate audio-video, Sisteme integrate voce-date.

Atestarea de catre autoritatile competente a standardelor de desfasurare ale activitatii companiei rezida in certificarile obtinute: Emise de ISO (International Organization for Standardization) pentru intreaga activitate desfasurata de catre companie – ISO 9001/14001/27001 si OHSAS 18001, Emise de IGSU (Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta) – Pentru partea de securitate – Certificat de atestare pentru proiectarea sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu;- Certificat de atestare pentru instalare a sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu;  Certificare de atestare pentru efectuare lucrarile de proiectare a sistemelor si instalatiilor de limitare si stingere a incendiilor; Emise de IGP-SPOP (Inspectoratul General al Politiei – SPOP) – Licenta pentru efectuarea de activitati de instalare sisteme de alarmare impotriva efractiei, intretinere sisteme de alarmare impotriva efractiei, proiectare sisteme de alarmare impotriva efractiei.

Pentru a fundamenta principiile de baza ale companiei, SAV Integrated Systems devine in 2008 membru A.R.T.S. (Asociatia Romaneasca a Tehnicilor de Securitate). Normele dupa care se ghideaza membrii acestei societati se bazeaza pe cinste, respectarea regulilor, a drepturilor cetatenilor, a competitiei, au in vedere protejarea consumatorului, a mediului inconjurator, transparenta serviciilor si increderea.

Printre clientii companiei se numara, Elmec Romania, Intersport, Vodafone, Lukoil Romania, Adevarul Holding, Badea Clifford Chance, BAT Romania, Vincon Vrancea, Samson, Pfizer, Raiffeisen Bank, Rosegur Roche.

Informaţii suplimentare pot fi gasite: www.sav-integrated.ro

Pentru mai multe detalii:

Andra Dumitriu

dandra@sav-integrated.ro

SAV Integrated Systems SRL

WE SPEAK TECHNOLOGY

RO – Bucharest, Dimitrie Pompei Street No 10A CONECT 1 Building , 3rd floor, PO 020337, District 2

phone:           004 021 3167 007; 004 021 3167 009

fax:                 004 021 3167 122