SAV INTEGRATED SYSTEMS Mix-ul perfect de Calitate si accesibilitate cu Proiectorul 1-chip DLP!

BucureÅŸti, 18 Aprilie 2011 – SAV Integrated Systems prezinta proiectoarele DWU670-E/ DHD670-E de la Christie Digital. Potrivite pentru sali de conferinta, biserici, amfiteatre de dimensiuni medii si mari, aplicatii rental, Christie DWU670-E/ DHD670-E furnizeaza luminozitate de exceptie (6000 ANSI lumeni /6500 ANSI lumeni in centrul ecranului) si calitate deosebita a imaginii. Acest model ofera rezolutie nativa WUXGA (1920×1200)/ HD (1920×1080). Design-ul compact impreuna cu performanta indelungata si garantiile, service-ul si suportul Christie asigura un cost de exploatare scazut.

Aceste proiectoare opereaza in mod single-lamp sau dual- lamp si pot produce nivele de luminozitate mai inalte in modul single lamp decat alte proiectoare dual lamp. Design-ul etans, fara filtre, previne eventualele probleme de functionare cauzate de praf si impuritati, asigurand  mentinerea calitatii imaginii si costurile scazute de mentenanta. O gama larga de lentile optionale va asigura mai multe alternative, raspunzand nevoilor aplicatiei dvs.

Caracteristici:

  • 6000 ANSI lumeni (6500 lumeni la centru)
  • Contrast pana la 5000:1 (full on/full off)*
  • Rezolutie nativa WUXGA (1920 x 1200)/ HD (1920 x 1080)
  • Sistem cu 2 lampi, redundant
  • Cost scazut de operare
  • Cost mai scazut decat tehnologiile alternative 3-chip DLP

Ideale pentru aplicatii pe un singur ecran, au capabilitati PiP/PbP permitand afisarea facila a mai multor ferestre cu continut diferit, incluzand sau nu conferinta video in prezentarile dumneavoastra.  De asemenea, Christie DWU670-E/ DHD670-E este livrat standard cu luminozitate inalta, cu un “colour wheel” de 6 segmente  (RGBCYW), dar ofera optional si un “colour wheel” (RGBCYM) pentru aplicatiile care cer o acuratete optima a culorii.

Putere, performanta, calitate, Christie DWU670-E/ DHD670-E ofera un plus de valoare fara niciun cost suplimentar!

SAV Integrated Systems este o companie infiintata din dorinta unui inginer electronist si a unui economist de a oferi solutii inovatoare in domeniul audio-vizualului, design-ului, distributiei, instalarii si mentinerii sistemelor de siguranta. SAV Integrated Systems este o firma cu capital integral romanesc, infiintata in anul 2007, in Bucuresti. In Mai 2008, un alt inginer electronist s-a alaturat echipei, iar in momentul de fata aceasta numara 36 de specialisti si are, prin parteneri acreditati, acoperire la nivel national: Timisoara, Cluj-Napoca, Baia Mare, Bacau, Iasi, Suceava, Ramnicu Valcea, Constanta si Braila. Cresterea numarului de membri ai echipei a determinat si schimbarea sediului, la finalul anului 2008, iar noul sediu al companiei a fost stabilit in Conect Business Park Bucuresti.

In termeni specifici compania furnizeaza servicii de proiectare, livrare, instalare, service si mentenanta pentru : Sisteme de detectie si alarmare la incendiu, Sisteme de detectie si alarmare la efractie, Sisteme de control acces, Sisteme protectie perimetrala, Sisteme de supraveghere video(IP/analogic), Integrare sisteme de securitate (inclusiv platforme software), Sisteme de protectie activa marfa (EAS), Sisteme integrate audio-video, Sisteme integrate voce-date.

Atestarea de catre autoritatile competente a standardelor de desfasurare ale activitatii companiei rezida in certificarile obtinute: Emise de ISO (International Organization for Standardization) pentru intreaga activitate desfasurata de catre companie – ISO 9001/14001/27001 si OHSAS 18001, Emise de IGSU (Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta) – Pentru partea de securitate – Certificat de atestare pentru proiectarea sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu;- Certificat de atestare pentru instalare a sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu;  Certificare de atestare pentru efectuare lucrarile de proiectare a sistemelor si instalatiilor de limitare si stingere a incendiilor; Emise de IGP-SPOP (Inspectoratul General al Politiei – SPOP) – Licenta pentru efectuarea de activitati de instalare sisteme de alarmare impotriva efractiei, intretinere sisteme de alarmare impotriva efractiei, proiectare sisteme de alarmare impotriva efractiei;

Pentru a fundamenta principiile de baza ale companiei, SAV Integrated Systems devine in 2008 membru A.R.T.S. (Asociatia Romaneasca a Tehnicilor de Securitate). Normele dupa care se ghideaza membrii acestei societati se bazeaza pe cinste, respectarea regulilor, a drepturilor cetatenilor, a competitiei, au in vedere protejarea consumatorului, a mediului inconjurator, transparenta serviciilor si increderea.

Printre clientii companiei se numara, Elmec Romania, Intersport, Vodafone, Lukoil Romania, Adevarul Holding, Badea Clifford Chance, BAT Romania, Vincon Vrancea, Samson, Pfizer, raiffeisen Bank, Rosegur Roche

Informatii suplimentare pot fi gasite: www.sav-integrated.ro

Pentru mai multe detalii:

Andra Dumitriu

dandra@sav-integrated.ro

SAV Integrated Systems SRL

WE SPEAK TECHNOLOGY

RO – Bucharest, Dimitrie Pompei

Street No 10A CONECT 1 Building ,

3rd floor, PO 020337, District 2

phone:           004 021 3167 007

004 021 3167 009

fax:               004 021 3167 122