SASCH deshide al doilea magazin in Bucuresti

Azi, 9 decembrie 2009 va invitam in Bucuresti Mall la inaugurarea celui de-al doilea magazin SASCH din Bucuresti. Foarte multe surprize sunt pregatite pentru cumparatorii ce vor veni azi aici. Tinute si accesorii pentru birou, pentru oras, pentru vacanta ta de Craciun sau pentru seara speciala de Revelion, cadouri pentru cei dragi – toate la preturi accesibile, veti putea alege incepand de azi, in magazinul SASCH din Bucuresti Mall.

“Este un moment favorabil pentru deschiderea unui nou magazin SASCH. Acum se demonstreaza cine are colectii mai frumoase, mai importante. Succesul pe care il avem cu magazinele noastre din toata lumea este primul motiv pentru care am venit si in Romania” mentioneaza Lucio Manfreda, director general Firenze Trendy – distribuitor exclusiv SASCH pentru Romania.

SASCH vine cu oferta ”total look” atat pentru femei cat si pentru barbati. Tinutele si accesoriile SASCH au un stil dinamic si creativ, dedicat celor care urmaresc ultimele tendinte in moda si nu doresc sa cheltuiasca o avere pentru a fi trendy.

Primul magazin SASCH s-a deschis la inceputul lunii noiembrie, anul acesta, in Plaza Romania. Cu peste 250 de magazine in 30 de tari, Sasch este o prezenta in continua extindere la nivel international. Si in 2010, in Romania, SASCH urmeaza sa deschida noi magazine.

Pentru informatii suplimentare va rugam sa contactati:
Florin Oprea
Tel: 0040 722 460 783
Fax: 021 323 47 53
E-mail: florin@addmedia.ro
www.sasch.it