Sarbatorim 1 Martie, la Taj Restaurant!

 Culoarea rosie simbolizeaza iubirea, iar albul divinitatea.Martisorul, o impletire a unui snur in rosu si alb simbolizeaza rentoarcerea la viata, renasterea, culoarea primaverii si a iernii care se impletesc intr-un talisman aducator de noroc si bunastare. Doamnele si domnisoarele care vor sarbatori 1 Martie la Taj Restaurant, vor primi din partea noastra un martisor pretios si norocos, trifoi sau potcoava…

 Începutul lunii Martie readuce unul dintre cele mai vechi ÅŸi frumoase obiceiuri româneÅŸti – MărÅ£iÅŸorul. ÃŽnchinată femeilor, sărbătoarea MărÅ£iÅŸorului,o datina cu o vechime de peste 8000 de ani, ramane vie si continua sa ne bucure la inceputul primaverii, marcand inca de pe vremea stramosilor nostri Anul Nou, sarbatorit la vremea aceea la 1 Martie, o sarbatoare dedicata zeului Marte, ocrotitorul câmpului ÅŸi al turmelor, căruia îi sunt dedicate sărbătorile primăverii, florilor ÅŸi fecundităţii naturii.

 

Restaurant Taj reprezinta de 9 ani sofisticata bucatarie indiana in Bucuresti, 9 ani de arome si ritmuri exotice, castigand titlul de de “Cel mai bun restaurant indian din Bucuresti”, decernat in cadrul concursului Eating & Drinking Awards. Mai mult, in 2010 restaurantul Taj a castigat si premiul de “Cel mai popular restaurant din Bucuresti”. 

 

Adresa: Calea 13 Septembrie 127-131, Bucuresti

 

Telefon: (+40) 021 410 18 20
Mobil: (+40) 0748 133 300

 

E-mail: contact@tajrestaurant.ro

 

Web site:  www.tajrestaurant.ro