Sarbatorile de iarna vin cu cele mai bune oferte la RugVity Home

Liderul de piata ofera preturi promotionale pentru parchet, covoare si textile

Bucuresti 08 decembrie – Cu ocazia sarbatorilor de iarna, Rugvity vine in intampinarea clientilor cu oferte irezistibile pe piata din Romania in luna Decembrie. Astfel, clientii beneficiaza de reduceri masive pentru urmatoarele produse:

-Parchet dublu stratificat din stejar european sau american, produs in Elvetia, pretabil pentru incalzire in pardoseala la doar 29E/ mp

-Plinta din  stejar sau nuc lacuita la 3E/ml

-seturi cadou “el si ea” din gama de textile de lux Guy Laroche ce cuprind urmatoarele articole: set de 4 prosoape  de bucatarie(47x67cm) si set de 2 prosoape de baie(50x 90cm si 70x140cm), estetic ambalate si inscriptionate cu sigla Guy Laroche la pret promotional.

rugvity cadou
rugvity cadou

covoare de lux ce beneficiaza de reduceri de pana la 60% pe site-ul companiei, www.rugvity.ro

“In luna decembrie oferim clientilor pretentiosi  sansa de a se bucura de produse deosebite la preturi avantajoase” afirma Adrian Margean, directorul general al companiei.

Despre RugVity

RugVity Home este unul dintre cei mai mari importatori de covoare si textile de lux ce detine showroom-uri în Bucuresti (zona Ghencea si Baneasa) si in alte zone ale tarii. Printre brandurile de top comercializate se regasesc Guy Laroche si Renato Balestra, Wissenbach, V & H, Rugvity Rugs, Applico Joop, Pierre Cardin, Solidfloor, Balsan, Affreschi @ Affreschi, Courious Boy, Asiatic, Zebra, Kids. Compania detine exclusivitate pentru majoritatea brand-urilor si impune un nou standard în domeniul covoarelor manuale si decoratiunilor interioare de pe piata romaneasca, oferind “o nota decorativa aparte”.