Săptămâna aniversară a doi ani de Hobby Café s-a încheiat cu succes

Între 10 şi 16 octombrie, Hobby Café a sărbătorit împreună cu publicul bucureştean aniversarea a doi ani de existenţă, eveniment marcat de o săptămână plină de surprize muzicale, dans, karaoke, concursuri, reduceri şi gratuităţi la toate programele cafenelei.

La Hobby Café aniversările nu Å£in doar o zi. Cu ocazia împlinirii celor doi ani de existenţă pe piata bucureÅŸteană, cafeneaua a dat startul unei săptămâni aniversare pline de surprize ÅŸi de distracÅ£ie, cu invitaÅ£i speciali ÅŸi intrări libere la toate activităţile de tip hobby. Astfel, timp de ÅŸapte zile, cei prezenÅ£i în Hobby Café au avut parte de free pass-uri la cluburile de lectură, coaching, astrologie, muzică ÅŸi film, ÅŸi de discount-uri de 25% la orice consumaÅ£ie. Nu în ultimul rând, publicul s-a bucurat de întâlniri ÅŸi petreceri cu prietenii, seri de karaoke, salsa ÅŸi concerte. Weekend-ul a adus campionatul WII@Hobby – ediÅ£ia a doua, iar sărbătoarea s-a încheiat cu premii la concursurile pentru activităţile tip hobby.

Amenajat într-o casă ce păstrează aerul Bucureştiului de altădată, Hobby Café este un spaţiu special creat pentru cei ce simt nevoia să se deconecteze de la rutina zilnică, sau, să se reconecteze la lucrurile care îi relaxează- fie un ceai, o carte, o seară liniştită între prieteni, ori întoarcerea la vechile pasiuni şi hobby-uri. În spiritul acestei idei, Hobby Café pune la dispoziţie o serie de cursuri şi ateliere de tip hobby (fotografie, pictură, actorie) ca alternativă perfectă pentru petrecerea timpului liber, exerciţiu de creativitate şi dezvoltare personală.

Hobby Café a reuÅŸit să creeze o atmosferă diferită de cea cotidiană ÅŸi un mediu ce favorizează experimentarea unei game variate de trăiri ÅŸi activităţi, prin colaborare cu Cluburile Aneis – Clubul pasionaÅ£ilor de Lectură, Clubul de Coaching, Clubul de Relaxare prin Râs, Clubul pasionaÅ£ilor de Muzica sau Clubul pasionaÅ£ilor de Film. Aneis si Hobby Café au misiunea comună de a recrea un spaÅ£iu familiar în cadrul căruia doritorii să aibe curajul să îşi practice, reactiveze ÅŸi împărtăşescă pasiunile, fie că e vorba de lecturarea autorului preferat, participarea la dezbateri ÅŸi discuÅ£ii, vizionarea unui film clasic sau relaxarea prin diverse metode.

Pe langă activităţile şi cursurile propuse, Hobby Café pune la dispoziţie în permanenţă şi în mod gratuit o varietate de jocuri şi facilităţi pentru ca publicul său să îşi petreacă timpul în cel mai plăcut mod: Wii, cărţi de joc, table, rummy, şah, Monopoly, precum şi cărţi, reviste, sau pensule şi culori. Iar locaţia cea mai potrivită pentru o astfel de atmosferă este Str. Negustori, nr. 34, sector 2, Bucureşti, la intersecţia cu strada Mântuleasa.

Pentru mai multe informaţii vă rugăm să accesaţi pagina www.hobbycafe.ro