SĂPTĂMÂNA 10-14 AUGUST LA BIBLIOTECA METROPOLITANĂ BUCUREȘTI

La biblioteca

ÃŽn a doua săptămână din august (10 – 14 august) vă aÈ™teptăm cu cei mici la filialele bibliotecii pentru ateliere de lectură ÅŸi creativitate:

  • luni, 10 august de la orele 10.00 la Filiala “Nicolae Bălcescu” – Atelierul de creativitate;
  • vineri, 14 august, de la orele 14.00 la Filiala “Vasile Alecsandri” – Atelierul de lectură.

Pe cei mari, iubitori de literatură contemporană, îi invitam să intre „în direct” cu autorii, la „Lectura de joi” din Grădina de citit (curtea Sediului Central „Mihail Sadoveanu”). Tot la Sediul Central „Mihail Sadoveanu” pasionații de sociopolitică și filosofie se întâlnesc ca în fiecare marți, de la orele 18.30, la o conferință derulată sub egida Noua Acropolă.
Important: Participarea la toate programele Bibliotecii Metropolitane Bucureşti este gratuită!

Unde găsim toate acestea?
Ateliere de lectură şi creativitate
Fir de ață, fir de poveste – pe 10 august, de la ora 11.00, Filiala „Nicolae Bălcescu”. Atelier de practică manuală și îndemânare. Înscrierile se fac pe mail, pe adresa de facebook a filialei sau telefonic.
Contact: Filiala „Nicolae Bălcescu”, Şoseua Giurgiului, Nr.86, Sector 4
Telefon: + + 4021 539.65.26, E-mail: balcescu@bibmet.ro
https://www.facebook.com/bibliotecanicolaebalcescu?fref=ts

Ora de poveşti – pe 14 august, de la ora 14.00, Filiala „Vasile Alecsandri” vă aşteaptă să vă întâlniţi cu autorii preferaţi. Înscrierile se fac pe mail, pe adresa de facebook a filialei sau telefonic.
Contact : Filiala „Vasile Alecsandri”, Calea Ferentari, Nr. 72, Sector 5
Telefon: + 4021 539.65.33, E-mail: alecsandri@bibmet.ro
https://www.facebook.com/biblioteca.vasilealecsandri?fref=ts
Conferințe pentru public
Lectura de joi – lectură publică în Grădina de citit. Joi, 13 august de la orele 19.00, în curtea Sediului Central „Mihail Sadoveanu”.
Te ajută filosofia! – prelegere filosofică succintă pe teme de sociopolitică. Prelegerea se va ține marți, 11 august, orele 18.30 la Sediul Central „Mihail Sadoveanu”. Înscrierile se fac telefonic, pe e-mail sau facebook.
Contact: Sediul Central B.M.B. „Mihail Sadoveanu”, Str. Tache Ionescu 4, Sector 1
Telefon: 021.316.83.00, e-mail: sadoveanu@bibmet.ro, https://www.facebook.com/BibliotecaMetropolitanaBucuresti?fref=ts

Despre Biblioteca Metropolitană
Biblioteca Metropolitană Bucureşti este o rețea de biblioteci publice destinată tuturor bucureştenilor. Misiunea ei este de a facilita accesul gratuit și nediscriminatoriu la drepturile culturale fundamentale, servind ca un centru comunitar care susține activ informarea, cercetarea, educația și recreerea locuitorilor din București și județul Ilfov, și care contribuie activ la îmbunătățirea calității vieții bucureștenilor prin oferta ei inovatoare și programul integrat de servicii cu caracter public. Mai multe informații găsiți pe www.bibmet.ro şi la www.facebook.com/BibliotecaMetropolitanaBucuresti.