SAP Business One are acum localizare in Romania si Bulgaria

System Innovation Romania a localizat SAP Business One pentru filialele din Romania si Bulgaria. In acest fel, multinationalele care folosesc sisteme SAP la sediul central si doresc sa lucreze cu SAP Business One in filialele din Romania, beneficiaza de implementare, localizare, training si asistenta in limba romana.

System Innovation Romania este singura companie locala specializata in implementarea SAP Business One in Romania si Bulgaria. Compania activeaza din 2011 si are deja 14 clienti, in principal, companii internationale care folosesc SAP Business One sau mySAP la sediul central, SAP Business One in filialale din alte tari si care beneficiaza de expertiza System Innovation in Romania.

“Exista in prezent peste 31.000 de companii la nivel international care au ales SAP Business One, iar numarul acestora este in crestere. O parte dintre aceste companii au filiale in Romania si opteaza pentru acest sistem si in tara noastra. Aici intervenim noi, avand know-how-ul pentru a adapta sistemul la legislatia din Romania, pentru generarea tuturor rapoartelor si raportarilor catre autoritatile romane, oferim training in limba romana, iar utilizatorii beneficiaza de suport local prompt. In acest fel, toti angajatii companiei, oriunde ar fi, lucreaza in acelasi sistem, iar trecerea spre integrarea automata a proceselor intre companiile din grup, se face natural.”, spune Irina Oprea, Manger System Innovation Romania.

Pentru anul 2012, reprezentantii companiei vorbesc despre o crestere a cifrei de afaceri cu 50% : “Avem deja programate pentru 2012 trei alte roll-outuri pentru clientii nostri, BAUER Spezialtiefbau, in Vietnam, Filipine si Indonezia si 4 proiecte de implementare in Romania. Ne asteptam ca numarul celor care vor opta pentru implementarea solutiei in Romania sa creasca. Pentru aceasta, ne vom extinde echipa, in special in zona de consultanta” adauga Irina Oprea.

System Innovation Romania face parte din grupul System Innovation Consult A/S Danemarca, companie specializata in implementarea SAP Business One si integrarea acestuia cu alte sisteme SAP, inclusiv mySAP, cu implementari in 19 tari: “Deschiderea System Innovation Romania a fost favorizata de increderea noastra in SAP Business One, un ERP care poate ajuta companii si in tari unde nu exista o localizare standard, precum Romania, Bulgaria, Serbia, Croatia, Liban … A contribuit si dorinta unui numar tot mai mare de companii de a implementa SAP Business One in subsidiarele din Romania si alte tari din Europa de Est.”, declara Kurt Sørensen, Actionar Principal System Innovation Group

Despre System Innovation Romania
System Innovation Romania ofera servicii de implementare SAP Business One, add-onuri de localizare, integrare cu servicii de banking, inventariere prin coduri de bare si add-onuri dezvoltate la cererea clientilor si suport in Romania si alte tari. Printre clientii System Innovation Romania se numara companii precum FAIST Mekatronic, unul dintre cei mai mari furnizori de piese turnate de aluminiu, BAUER Spezialtiefbau, leader mondial in tehnologii avansate pentru fundatii, prezent in peste 40 de tari, Owens Corning Building Materials, lider mondial in productia de materiale de constructii si solutii compozite, Novartis, unul dintre cele mai mari concerne farmaceutice din lume etc.

Despre SAP Business One
SAP Business One este o solutie SAP AG, liderul mondial in solutii ERP, dedicata firmelor mici si mijlocii si filialelor marilor corporatii internationale (http://www.sysinconsult.ro/index.php?ID=161)

SAP Business One a fost lansat in anul 2003 ajungand ca in prezent sa fie folosit in peste 31.000 de companii, cu o crestere de aproximativ de 5000 de clienti anual. Exista peste 200 de companii care au implementat si folosesc SAP Business One in filialele lor din diverse tari. Printre acestea se numara Mitsubishi, Herlitz, L’Oreal, Velux, Alcatel, Nestle, Whirpool, BAUER, Roullier, Hella, VELUX, SSAB, Philips, VEKA, Tetra Pak etc.

###

Date de Contact:
Irina Oprea
Manager, ERP Consultant
Telefon: +40 72000 4672
E-mail: irina@sysinconsult.com
www.sysinconsult.ro