Sanatate sigura pentru femei cu produsele de igiena intima din bumbac pur Masmi Natural Cotton!

Incepand cu luna aprilie sunt disponibile in magazinele naturiste si farmacii produsele naturale si organice de igiena feminina Masmi Natural Cotton.

Spre deosebire de majoritatea produselor similare existente pe piata, care contin praf de celuloza, substanta absorbanta, vascoza, dioxina, parfumuri, chimicale, produsele Masmi sunt fabricate din bumbac pur
natural si netratat chimic.
Producatorii traditionali utilizeaza clorina pentru inalbirea bumbacului folosit in tampoane si absorbante. Dioxina si clorina o data ajunse in corganism pot cauza cancer. Efectele toxice si cancerigene ale dioxinei pot cauza sterilitate si chiar afecta grav sistemul imunitar. Folosind produsele naturale si organice MASMI aceste riscuri pot fi evitate.

Celuloza continuta de majoritatea produse similare de igiena intima este si ea tratata chimic sau mecanic. Se folosesc substante chimice foarte puternice si nocive impreuna cu procedee mecanice diverse pentru a rupe
fibrele de celuloza. Toate acestea nu sunt deloc sanatoase pentru organism (putand cauza de asemenea probleme de sanatate grave) si nici pentru mediul inconjurator.

Utilizarea produselor din bumbac care nu contin celuloza previne de asemenea taierea copacilor! Merita mentionat ca din 100 kg de bumbac se obtin 95 kg de fibre de bumbac asorbant, in timp ce din 100 kg de lemn se obtin DOAR 50 kg de fibre de celuloza .

Bumbacul natural, netratat cu substante chimice periculoase, reduce riscul de producere a iritatiilor si alergiilor – fiind hipoalergenic – iar compatibilitatea lui cu PH-ul corpului uman il face sa nu modifice aciditatea acestuia. Bumbacul natural previne
deshidratarea pielii, garantand un nivel optim de umiditate.

Gama de produse Masmi include absorbante interne cu aplicator (cu capacitate de absortie normala, super sau super-plus), absorbante de zi sau noapte, absorbante zilnice, tampoane pentru sani, absorbante pentru lehuzie Toate produsele sunt fabricate din bumbac natural netratat chimic, iar unele dintre ele sunt certificate Bio.

Forumul Independent pentru Afaceri S.R.L.
tel. 0720.530.224; fax: 031.402.3688
www.amorebio.ro
info@amorebio.ro