Sambata, 3 Decembrie, Buddha Bar Night – Violet Theme, la TAJ Restaurant!

 

 Sambata, 3 Decembrie, la TAJ Restaurant abordam o  tema inedita Buddha Bar Night, VIOLET, o culoare cu o energie speciala , o usa spre o alta lume, a romantismului si emotiilor. O lume a simbolutilor suprapusa in ritmuri muzicale de DJ Ravin in albumul Buddha Bar X, Café Oriental.

 

Asa cum v-am obisnuit: muzica chill-out, decorul relaxant , varietatea de vinuri si diversitatea bucatariei asiatice sunt elementele care alcatuiesc acest concept. Budha Bar Night aduce atmosfera de club in restaurant, compilatiile alese de Dj- ul serii fiind extrase chiar din albumele BudhaBar.Urmand exemplul locatiilor Budha Bar am gasit inspiratia sa cream Budha Bar Night, si sa transformam Taj in  <<a late dining restaurant>>, o destinatie pentru o iesire tarzie,  dupa ultimele tendinte in materie de mancare si divertisment.

 

Restaurant Taj reprezinta de 8 ani sofisticata bucatarie indiana in Bucuresti, 8 ani de arome si ritmuri exotice, castigand numai in ultimii doi ani titlul de de “Cel mai bun restaurant indian din Bucuresti”, decernat in cadrul concursului Eating & Drinking Awards. Mai mult, in 2010 restaurantul Taj a castigat si premiul de “Cel mai popular restaurant din Bucuresti”.