Salveaza viata lui Sabin Firizoiu

Sabin Firizoiu implineste pe data de 24 februarie 45 de ani. Este tata a doi copii si locuieste in Uricani, jud. Hunedoara. Viata lui a luat o intorsatura dramatica cand in urma cu o luna in urma unui preinfarct a fost diagnosticat cu dilatatie anevrismala a aortei toracale ascendente si necesita inlocuirea aortei afectate. In termeni mai simpli, aorta lui Sabin s-a marit foarte mult astfel incat in orice moment ea se poate fisura. Medicii i-au spus ca orice zi care trece ii poate fi fatala. A fost diagnosticat la spitalul din Petrosani dupa care a fost trimis de urgenta la Timisoara. Aici, in urma investigatiilor mult mai amanuntite s-a ajuns la aceiasi concluzie. Din pacate insa pentru Sabin, operatia costa 2 500 de euro, bani de care nu dispune, singurul venit al familiei fiind ajutorul lui de somaj. Pe langa toate acestea, sotia lui sufera de o boala rara, Lupus. Asociatia Speranta pentru Romania face un apel la toti romanii care doresc si au posibilitatea, sa il ajute pe Sabin.

Asociatia noastra a inceput strangerea de fonduri pentru Sabin si credem ca vom reusi sa strangem cei 2 500 de euro cu ajutorul dvs.

Pentru cei care doriti informatii suplimentare despre acest caz, va rugam sa ne contactati la adresa de email: misiuneasperantapentruromania@yahoo.com sau telefon: 0766 365 833 sau 0749 402 098

Pentru cei care doriti sa donati, puteti face lucrul acesta prin modalitatile prezentate mai jos:

1. Online direct cu cardul, aici: http://sperantapentruromania.ro/doneaza/

2. Prin PayPal, aici: http://sperantapentruromania.ro/doneaza/

3. In conturile bancare deschise la Raiffeisen Bank pe numele Asoc. Speranta pentru Romania, de mai jos:

-IN LEI: RO 39 RZBR 000 006 001 204 2338 deschis la Raiffeisen Bank

IN EURO:  RO 24 RZBR 000 006 001 218 9757, la Raiffeisen Bank, CODE  SWIFT: RZBRROBU
Dupa efectuarea donatiei, va rugam sa ne comunicati destinatia ei ,,pt Sabin” pe email sau telefon.

Va multumim
Echipa Speranta pentru Romania
www.sperantapentruromania.ro