Salve Club lanseaza Salve Card: sanatatea la preturi accesibile

București, 13 februarie 2012.- Compania Salve Club Romania a lansat, in  cadrul unei megaconferinte, la Poiana Brașov, cardul de sanatate Salve Card, un card care va acorda reduceri la serviciile de sanatate pana la 100%.

Nevoia de servicii medicale este bine cunoscuta și este o nevoie reala care intereseaza orice cetatean. Modul și conditiile acestor servicii medicale in Romania, la unitatile ce apartin de stat, sunt, din pacate, de asemenea cunoscute de toti romanii. Solutia la aceasta problema sunt serviciile private prin care se ofera o atentie și conditii la standardele aferente unei tari membre in Uniunea Europeana.

Insa costurile mari, justificate printr-o calitate sporita a serviciilor, ii determina pe multi bolnavi sa nu apeleze la serviciile medicale private. Lipsa banilor nu le ofera acestora posibilitatea de alegere.  Astfel, calitatea tratamentului depinde de posibilitatile financiare.

Pentru aceasta dilema, solutia este Salve CARD, cardul de sanatate lansat de Salve Club. Cu acest card, posesorii beneficiaza de discounturi la sute de parteneri și furnizori de servicii medicale! Reducerile merg pana la 100% pentru membrii Salve Club, oferind posibilitatea unor
standarde ridicate de tratament la preturi accesibile.

Calin Donca, director Salve Club Romania, declara: „Avem mare incredere in acest card, propus pe piata romaneasca. Este un produs inovant, nu are echivalent, și știm ca romanii au nevoie de el. Suntem siguri ca piata va reactiona pozitiv la acest nou produs, pentru ca sanatatea este unul din punctele nevralgice ale oricarei persoane.”

Salve CARD se achizitioneaza de la orice Coordonator Principal sau Coordonator Regional Salve Club. Apoi, ori de cate ori veti merge la partenerii și furnizorii de servicii medicale ce sunt in colaborare cu Salve Club, dupa achizitionarea produsului sau dupa ce beneficiati de un serviciu, aratati Salve Cardul, iar codul de bare de pe spatele cardului va va oferi reducerea stabilitita intre partenerul medical și Salve Club, reducere prezentata pe site-ul www.salvecard.ro

Peter Kristofovic, fondatorul și administratorul Salve Club, spune: “Acest card este un produs in care ne punem mari sperante. Salve Club dorește sa propuna romanilor o alternativa la serviciile de sanatate, deficitare, din pacate, in prezent. ”

In acest moment, sunt 1672 de parteneri ai Salve Club, pentru reduceri de sanatate cu Salve Card, iar acest numar creste in fiecare zi. Puteti verifica lista partenerilor pe www.salvecard.ro.

Pentru orice alte detalii suplimentare sau solicitari, va stau la dispozitie: Gabriela Malcinschi, la adresa de email gabriela.malcinschi@btlmediacom.ro, și la numarul de telefon 0724229024.

Despre Salve Club Romania

Salve Club face parte din Salve Group, și este cea mai de succes companie din holding. Salve Group are 11 companii in 4 tari, cu mai mult de un milion de clienti in baza de date și 100.000 de colaboratori. Salve Club are un program de instruire numit Universitatea Salve, aceasta avand atat traineri locali cat și traineri foarte buni din strainatate.

Despre Salve Group

Salve Group este un grup financiar european care se ocupa de distributia produselor financiare in Europa centrala și de est. Detine companii individuale care se ocupa de consultanta financiara independenta și de vanzarea produselor financiare. Companiile Salve Group ofera sisteme de lucru și produse variate și se axeaza pe diverse grupuri tinta. Compania mama este Salve Group Londra SRL cu sediul in Marea Britanie, și a fost fondata in anul 2003. Salve Group profita indeosebi de ocaziile oferite de piata europeana unita a serviciilor financiare. Activeaza in tarile Europei centrale și de est ca un integrator al pietei, consolidand companiile locale intr-un puternic grup financiar european, aducand cu șine standardele de consultanta financiara ale Europei de Vest și produse financiare de o calitate excelenta.

Salve Group este o societate independenta, neavand nici o legatura contractuala, personala sau capitala cu producatorii produselor financiare (banci, societatile de asigurari sau alte grupuri financiare). Salve Group și companiile asociate dispun de capitalul investitorilor straini. Investitorii financiari vin cu o baza solida și contacte cu puternici jucatori internationali de pe piata financiara. Salve Group sub coordonarea lui Peter Kristofovic, construiește o retea unica de furnizare a produselor financiare in Slovacia, Cehia, Ucraina și Romania.