Saltele superortopedice – tot ce trebuie sa stii

Saltelele ortopedice de la BellaNotte – solutia perfecta pentru oricine

Daca vi se intampla sa va treziti obositi dupa o noapte somn, cu dureri de spate si mai ales, cu stari de disconfort, toate aceste lucruri sunt datorate utilizarii unei saltele de pat nepotrivite. Alegand sa utilizati o saltea superortopedica toate aceste neplaceri vor disparea. Daca o saltea de pat nu corespunde unor standarde de calitate sau este prea uzata, va veti trezi cu probleme precum: insomnie, lipsa de concentrare, dureri ale sistemului osos etc. Pe scurt, daca nu dormiti bine, rezultatele dumneavoastra se vor resimti intreaga zi.

saltele superortopedice
Este foarte important sa dormiti bine si sa va odihniti cum trebuie in fiecare noapte. Avand in vedere ca zilnic sunteti expusi unor nenumarate situatii stresante si tensionate, este foarte importand ca pe timpul noptii corpul dumneavoastra sa se incarce cu energie pentru urmatoarea zi. Acest lucru se poate realiza numai daca utilizati o saltea superortopedica de calitate. De asemenea, pricipalul avantaj pe care vi-l ofera o saltea superortopedica este confortul sporit, in timp ce va mentine coloana vertebrala intr-o pozitie corecta si sanatoasa, eliminand astfel posibilele dureri ale spatelui acumulate pe timpul zilei.

Principalele avantaje pe care o saltea superortopedica vi le ofera sunt urmatoarele:

  • Suport necesar exact acolo unde corpul dumneavoastra are nevoie
  • Mentinerea coloanei vertebrale intr-o pozitie corecta de fiecare data
  • Favorizarea circulatiei aerului si eliminarea umiditatii
  • Protectie impotriva acarienilor
  • Asigurarea unui confort sporit de relaxare

Alegerea unui saltele superortopedice nu este o sarcina usoara. In ziua de azi, gama de saltele superortopedice este una foarte varianta ce depinde de calitate, dimensiuni si producatori.
Saltelele superortopedice sunt formate dintr-o structura interioara formata din plase cu arcuri, printre care se introduce o spuma poliuretanica.

saltele superortopedice

Indiferent de modul de constructie al saltelei superortopedice, intotdeauna trebuie sa tineti cont de proprietatile medicale, precum: sustinerea corecta a coloanei vertebrale si relaxarea muschilor, fapt ce va va oferi un somn odihnitor si revigorant.

Despre saltelele superortopedice pe care bellanotte.ro vi le pun la dispozitie

In aceasta primavara, pe site-ul www.bellanotte.ro gasiti o saltea superortopedica de calitate redusa cu 38%. Salteaua superortopedica Optima Anticaria are o inaltime de 23cm si se diferentiaza prin raportul calitate-pret bellanotteexcelent pentru gradul ridicat de confort pe care il ofera. De asemenea, aceasta saltea superortopedica este clasificata ca fiind semi-elastica, oferindu-va o elasticitate sporita la miscari. Daca doriti sa aflati mai multe informatii despre saltelele superortopedice de la BellaNotte puteti apela serviciul de consultanta la unul dintre numerele de telefon: 0740.043.744 / 0743.235.677.