Salonul Nautic Internaţional Bucureşti: 29 Februarie – 4 Martie 2012

Au mai rămas doar câteva zile până când Bucureştiul va fi din nou gazda unui eveniment nautic inedit: Salonul Nautic Internaţional Bucureşti!

 

Ajuns la cea de a 4-a ediţie, singurul eveniment nautic desfăşurat indoor din România, va reuni în perioada 29 februarie – 4 martie, la Romaero, entuziaştii, profesioniştii şi amatorii sporturilor nautice.

 

Expoziţia reuneşte cei mai importanţi dealeri şi producători de ambarcaţiuni, accesorii şi prestatori de servicii conexe din România, precum şi din Bulgaria, Ungaria şi Austria.

 

Dacă sunteţi în căutarea unei bărci sau doar cochetaţi cu ideea de barcă acum este momentul oportun! Veţi găsi laolaltă mai multe oferte, veţi putea compara, negocia şi în final cumpăra. Pentru perioada de desfăşurare a târgului o parte dintre expozanţi au anunţat promoţii tentante valabile doar pe parcursul celor cinci zile de expoziţie. Veţi putea opta pentru un curs oferit de şcolile de navigaţie sau veţi putea închiria o barcă pentru o vacanţă pe val, veţi putea completa dotările bărcii cu accesorii şi echipamente de ultimă generaţie, veţi avea de unde să alegeţi dintre zecile de caiace sau ambarcaţiuni gonflabile, veţi găsi barca ideală pentru pescuit, sporturi nautice sau velierul care să vă poarte pe mare în adierea vântului, vă veţi putea întâlni cu oameni care au acelaşi hobby.

 

Deschiderea oficială şi conferinţa de presă vor avea loc miercuri, 29 februarie, la ora 12.00

 

Preţul de intrare este de 15 lei, copiii sub 10 ani beneficiind de acces gratuit.

 

Vă aşteptăm în lumea bărcilor!

 

 

Pentru informaţii complete despre Salonul Nautic Internaţional Bucureşti vizitaţi site-ul www.salonulnauticbucuresti.ro