Salonul de nunti special pentru tine

Este posibil sa iti imaginezi o nunta completa fara un salon de nunti? La o nunta, salonul de nunta este insotit de muzicala si este imposibil sa nu te cufunde complet in atmosfera evenimentului. De aceea, reprezentantii restaurantului First Events & Weddings ofera la inchirierea unui salon de nunta si echipamente tehnice, DVD si multe altele. Intr-un salon de nunti energia incendiara nu va lasa pe nimeni indiferent. Muzica ii va trezi pe cei prezenti si le va oferi o atmosfera informala, in care toata lumea se poate bucura si distra. Cele patru saloane ale restaurantului sunt concepute pentru 10 si pana la 150 de persoane. Sunt perfecte atat pentru nunti, cat si pentru petreceri corporative mici sau petreceri in familie. Managerii restaurantului First Events & Weddings au experienta in organizarea oricaror genuri de nunti, iar pe site-ul nostru poti afla mai multe despre ofertele saloanelor de nunti. 

Salon de nunti la restaurantul First Events & Weddings 

Astazi, multi tineri evita nuntile luxuriante, aglomerate, preferand sa sarbatoreasca evenimentul intr-o companie mica cu rude si prieteni apropiati. Pentru astfel de evenimente, restaurantul First Events & Weddings poate pune la dispozitie un salon pentru 30 de persoane care este perfect pentru nunti restranse, un salon pentru maxim 70 de persoane, un salon pentru 56 de persoane si un salon pentru 150 de persoane. In salonul de nunta, toti oaspetii se pot incadra cu usurinta, iar o echipa experimentata de chelneri va avea grija de confortul oaspetilor. Daca visezi la o nunta mai mare s-ar putea sa-ti placa salonul Giglio, cu o suprafata de 300 mp si care poate gazdui maxim 150 de persoane. Aici cu siguranta nu va fi aglomerat, iar oaspetii tai vor aprecia decoratia bogata a salonului si atmosfera speciala a restaurantului. 

Salon de nunti pentru evenimente minunate 

Nunta este un eveniment minunat la care se aduna toti oamenii dragi din jurul mirilor. Petrecerea nuntii la restaurantul First Events & Weddings intr-un salon de nunti, este o ocazie placuta de a-i aduna pe toti apropiatii, petrecand si savurand delicii culinare. Clientul alege meniul de nunti si programul, iar sarcina reprezentantilor restaurantului este de a organiza nunta la cheie. Aici ti se ofera patru optiuni pentru un salon de nunti de la First Events & Weddings. In acelasi timp, numarul invitatilor poate fi usor crescut. Indiferent de situatie, intr-un salon de nunti din restaurantul First Events & Weddings, poti sarbatori nunta intr-un mod distractiv, luminos si ieftin. Principalii indicatori ai calitatii restaurantului First Events & Weddings sunt bucataria si atmosfera sa. Managerii garanteaza fiecarui client servicii impecabile si meniuri bogate pentru nunta, precum si delicii culinare. Nu este usor sa gasesti un salon de nunti, asa cum sunt cele din restaurantul First Events & Weddings. 

Nunta este una dintre cele mai speciale zile din viata cuplurilor tinere. Ziua in care doua persoane isi unesc destinele intr-un mediu solemn, alaturi de familie, rude si persoane dragi. Aceasta zi poate fi si mai speciala daca apelezi la restaurantul First Events & Weddings, care va tine cont de stilul si designul nuntii tale.