Saga exotica “Palatul de clestar” intr-o noua editie Discovering Fabulous India la Taj Restaurant, Sambata 21 Aprilie!

 Sambata 21 Aprilie la Taj Restaurant, editorul Adelina Patrichi va propune, in cadrul unei noi editii Discovering Fabulous India, un nou periplu exotic, de aceasta data intre paginile cărtii “Palatul de clestar”, tulburatoarea saga a multipremiatului autor indian Amitav Ghosh, romancierul care va veni în anul 2012 în Romania la invitatia Editurii Taj.
Dragoste, afaceri si politica. Un secol de viata orientala. 600 de pagini de exotism si istorie. Milioane de cititori. Un roman fluviu iesit de sub pana maestrului romanului indian, ingloband o iubire torida pe o plantatie de cauciuc, sacrificiu ÅŸi tradare, jungle de tec si elefanti, razboaie ÅŸi avioane, regi exilati si ostasi cazuti, fotografie ÅŸi mancaruri orientale. Un roman-testament, plamadit din feerie si amaraciune, unde basmul se ia la tranta cu istoria. Si un autor mare, care lupta la marile premii literare cu Rushdie si Murakami. Un roman pretios ii asteapta pe cei care cineaza sambata la Taj!
La Taj Restaurant dam viata curiozitatilor dvs. privind acest taram indepartat ÅŸi putin cunoscut, in cadrul serilor cu tema Discovering Fabulous India, prin subiecte inedite si invitati care va vor impartasi din experientele si povestile lor, dar si prin diversitatea felurilor de mancare indiana si ambientul specific.

Restaurant Taj reprezinta de 9 ani sofisticata bucatarie indiana în Bucuresti, 9 ani de arome si ritmuri exotice, castigand numai in ultimii ani titlul de "Cel mai bun restaurant indian din Bucuresti", decernat în cadrul concursului Eating & Drinking Awards. Mai mult, în 2010 restaurantul Taj a castigat si premiul de “Cel mai popular restaurant din Bucureşti”. 


Adresa: Calea 13 Septembrie 127-131, Bucuresti
Telefon: (+40) 021 410 18 20
              Mobil: (+40) 0748 133 300
              E-mail: contact@tajrestaurant.ro
              Web site: www.tajrestaurant.ro