Saferpedia creÅŸte provocarea!

Noi premii oferite de sponsorii concursului „Nu te plictisi în vacanţă! Învaţă despre siguranţă!” organizat de Saferpedia.eu .

Concursul organizat de Saferpedia.eu în colaborare cu Genium.ro, ECDL România, Reader’s Digest România, Kaspersky România, Bitdefender România şi UPC, beneficiază de premii suplimentare în valoare totală de peste 7000 de Lei. S-au strâns de la sponsori 117 premii, împărţite pentru primele 3 locuri din clasament (I, II şi III) şi 7 menţiuni.  Valoarea fiecărui premiu pentru locurile I, II şi III depăşeşte suma de 1000 de LEI (mai multe detalii despre premii la adresa Saferpedia\Premii).

Mai este mai puţin de 1 lună până la închiderea concursului iar cei care chiar se implică în dezvoltarea de termeni şi definiţii au şanse foarte mari de a câştiga premiul dorit.

„Deşi avem mulţi concurenţi înscrişi, cei care completează mai mult de una sau două definiţii nu sunt foarte mulţi.  De aceea cei care se implică mai mult şi vor să câştige au şanse foarte mari. Orice efort în plus de a participa la concurs, consituie un avantaj în lupta pentru premii.”, a declarat dl Giani Ianău, unul dintre coordonatorii campaniei.

Competiţia se adresează tuturor copiilor şi tinerilor din clasele V – XII de pe teritoriul României. Aceasta constă în:

  • Adăugarea de articole, definiÅ£ii ÅŸi termeni noi în cadrul enciclopediei Saferpedia.ro;
  • Completarea termenilor ÅŸi a definiÅ£iilor deja existente.

(Informaţii despre cum să realizaţi adăugări şi modificări găsiţi în pagina de Ajutor a Saferpedia şi în tutorialul video de pe pagina de Facebook);

De asemenea, vizitând pagina de Facebook a Safepedia, (http://www.facebook.com\Saferpedia) se pot găsi zilnic postate sfaturi şi îndrumări despre ce termeni ar mai trebui dezvoltaţi. Concurenţii pot lua oricând legătura cu echipa Saferpedia fie pe Facebook fie prin e-mail (office@sigur.info) iar aceasta va răspunde cu plăcere la orice întrebare sau nelămurire legate de concurs.

La finalul concursului vor fi desemnaţi 3 câştigători principali (locurile  I, II şi III) şi 7 menţiuni.

Saferpedia.eu este parte din proiectul Sigur.info ce are ca obiectiv principal creşterea gradului de conştientizare în rândul copiilor, tinerilor şi adulţilor cu privire la siguranţa pe Internet. În prezent, fiecare versiune a Saferpedia (EN şi RO) numără peste 400 de termeni şi definiţii dezvoltate.

 

Pentru mai multe informaţii şi detalii asupra concursului şi premiilor vă rugăm contactaţi:

Mirela Niculae,

Network Coordination Manager în cadrul proiectului Sigur.info

Tel: 0332.411.370

E-mail: office@sigur.info

Web: www.saferpedia.eu