Sa-l cunoastem pe Zibo!

Jocuri pentru copii, sfaturi pentru parinti, concursuri, tombole cu numeroase premii si multe alte activitati. Asa s-ar descrie in cateva cuvinte Zibo.  Zibo.ro este cel mai nou site interactiv care isi propune sa aduca bucurie in viata copiilor. Universul ziborian este de curand cel mai nou spatiu de joaca.

Zibo.ro este noul prieten de joaca al copiilor. Este un site care se dedica respectarii a 5 principii de baza. El isi propune sa fie :

Sigur. Zibo garanteaza protectie absoluta copiilor impotriva materialelor violente si indecente. Fara publicitate si link-uri exterioare.

Verde. Zibo militeaza si promoveaza actiunile si afacerile verzi. Apara natura si sitemele ecologice.

– Educativ. Zibo dezbate subiecte cu si despre copii. Alimentatie sanatoasa, educatie, protectia copiilor, vacante, educatie sexuala.

– Umanitar. Zibo intelege sa-si asume un rol activ in sprijinirea si ajutorarea unor copii cu nevoi speciale; astfel a creat asociatia umanitara “Zibo Help”.

Distractiv. Zibo, un univers pentru copii. Un univers al copilariei si al jocurilor. Distractie, jocuri online pentru copii, comunitate, promovarea prieteniei si camaraderiei.

Copiii reprezinta viitorul. Acum avem ocazia de a-i ajuta sa invete sa isi atinga potentialul maxim. De ce nu am face toate acestea prin joaca? Zibo este raspunsul.

Castiga Bucuria Copiilor!