S-au pus in vanzare biletele pentru EUROPAfest 2011

Intre 7 si 13 mai fa-ti loc in agenda pentru EUROPAfest, singurul festival din Europa care reuneste jazz-ul, blues-ul, pop-ul si muzica clasica. Fii si anul acesta martorul unui spectacol la superlativ, o saptamana presarata de concerte explozive si competitii muzicale.

Cu 18 ani de existenta in Romania, EUROPAfest reuneste peste 300 de muzicieni din 45 de tari care vor sustine concerte de exceptie pe scenele Capitalei – locatii precum ArCub, Tribute Club şi Centrul Cultural Ungar, vor rasuna in acordurile unora dintre cele mai cunoscute nume ale spatiului muzical international. Spectatorii vor avea ocazia sa simta emotia celor doua mari competitii de anvergura: Bucharest International Jazz Competition si Jeunesse International Flute Competition, dar sa se si delecteze cu seri relaxante de primavara, asistand la concertele de jazz, blues si pop de la sala ArCuB sau  din spatii neconventionale – Club Tribute, Club Loft, din cadrul Caffe Festival.

In functie de evenimentul la care vrei sa participi, iti poti achizitiona bilet sau iti poti face un abonament valabil pe toata perioada unui eveniment sau a festivalului de pe ticketfan.ro, magazinele Flanco si biletoo.ro. Preturile sunt cuprinse între 25 și 100 ron, studentii si elevii beneficiind de intrare libera in limita locurilor disponibile.

Schimba-ti planurile pentru perioada 7-13 mai si grabeste-te sa ocupi un loc in publicul iubitor de jazz, blues, pop si muzica clasica!

 

jmEvents | 0740.759.566 | office@jmEvents.ro | www.jmEvents.ro

Facebook: www.facebook.com/EUROPAfest.Bucharest