S-au epuizat cele mai scumpe bilete la concertul lui JULIO IGLESIAS!

Cei mai mari fani ai lui Julio Iglesias si-au asigurat deja un loc cat mai aproape de idolul lor! Acestia au epuizat cele mai scumpe bilete (900 lei) pentru concertul de la Zone Arena. In acest moment mai sunt disponibile bilete la preturile de 600, 425, 300, 150 si 100 de lei, informeaza organizatorii.

Julio Iglesias va sosi in Romania luna viitoare, pentru concertul ce va avea loc la Zone Arena pe 30 iunie, de la ora 20.00! Acesta promoveaza cel mai nou album al sau, numit „1” si promite sa fie un show de neuitat. Intr-un interviu acordat unui site romanesc, Julio a dezvaluit ca spectacolul de la Bucuresti va fi axat pe cele mai reprezentative piese din cariera sa, pe care le-a cantat si inregistrat din nou. Acestea sunt incluse pe cel mai recent album al sau – “1”, care este deja disponibil in Romania din luna aprilie, prin Nova Music (doritorii il pot achizitiona de pe MediaZoo.ro). Julio si-a reinregistrat piesele deoarece considera ca in prezent canta mai bine decat in primii ani ai carierei. In plus, albumul are un sound modern si profund, datorat celei mai noi tehnologii cu ajutorul carei a fost editat.

In cei 44 de ani de cariera, Julio Iglesias a reusit sa vanda peste 300 de milioane de discuri in intreaga lume, inregistrate in peste 14 limbi. Conform topului realizat de Sony Music Entertainment, Julio Iglesias se afla in topul celor mai vanduti 10 artisti din istorie.

Pentru toti cei ce isi doresc sa il asculte live pe Julio Iglesias, biletele se gasesc in urmatoarele locatii: Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Magazinele Flanco, Librariile Adevarul si Eminescu, Magazinele Diverta, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor, Statia de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc sa comande biletele online, o pot face de pe BILETOO.ro, BLT.ro, bilet.ro, myticket.ro, bilete.ro.

~~Concertul „JULIO IGLESIAS” va avea loc pe 30 Iunie 2012 la Zone Arena din Bucuresti si este un eveniment organizat de Project Events si sustinut de Romantic FM, Music Channel, Hit Music Channel, Nova Music, Sony Music, Cancan, Ring, Centrul Vechi, Jurnalul National, Zile si Nopti, Sapte Seri, VIP, Pro Tv Magazin, Bucharest NightLife, Stop To Shop, ADPM.ro, Apropo.ro, iConcert.ro, BestMusic.ro, Ciao.ro, PeTeava.ro, OrasulM.eu, Wall-Street.ro, BucharestHerald.ro, Ziare.com, eComunicate.ro, Spectacular View, Indoor Media, Cocor MediaChannel, JW Marriot Bucharest Grand Hotel, Carpat Guard, Spard Team. ~~