S-au desemnat câştigătorii concursului organizat de Saferpedia

Concursul organizat de Saferpedia.eu, „Nu te plictisi în vacanţă! Invaţă despre siguranţă!” şi-a desemnat câştigătorii. Aceştia au timp până la data de 15 Octombrie să ia legătura cu echipa Saferpedia pentru a intra in posesia premiului.

Concursul organizat de Saferpedia.eu în colaborare cu UPC, Reader’s Digest România, Bitdefender România, Kaspersky România, ECDL România şi Genium.ro s-a încheiat pe data de 15 Septembrie 2011, ora 00:00. Echipa Saferpedia a realizat jurizarea termenilor introduşi de fiecare concurent, iar punctarea s-a realizat pe fiecare termen în parte în concordanţă cu regulile stabilite în regulament.

Lista finală a câştigătorilor poate fi vizualizată la adresa: http://tinyurl.com/5tw5qdp. Câştigătorii au fost anunţaţi prin e-mail şi trebuie să ia legătura cu echipa Saferpedia pentru a transmite informaţiile necesare pentru a intra în posesia premiului.

„Ca la orice concurs de acest gen, au existat şi tentative de Copy – Paste,  dar utilizatorii respectivi au fost avertizaţi. Cei care au corectat problema au ramas în concurs iar cei care nu, au fost descalificaţi şi termenii introduşi de ei prin copiere au fost şterşi.”, au menţionat coordonatorii concursului.

Saferpedia felicită toţi participanţii pentru efortul depus! Chiar dacă nu au obţinut nici un premiu fizic au rămas cu cunoştinţele despre siguranţă şi securitate online acumulate în timpul concursului.  

 

Pentru mai multe informaţii şi detalii asupra concursului şi premiilor vă rugăm contactaţi:

 

Niculae Mirela,

Network Coordination Manager

Sigur.Info

Tel: 0332.411.370

E-mail: office@sigur.info

Web: www.saferpedia.eu