S-a lansat Ziarul Buletinde6 – ₺Vorbim despre idei, alături de oameni₺, publicaÈ›ie gratuită care impune un nivel socio-profesional înalt opiniei publice din România

“AsociaÈ›ia pentru Voluntariat Social”  a lansat publicaÈ›ia Ziarul Buletinde6 – “Vorbim despre idei, alături de oameni”. Buletinde6, face parte din proiectul BuletindeBucureÈ™ti, È™i este o revistă cu o apariÈ›ie lunară, distribuită gratuit începând cu luna aprilie 2012 în sectorul 6 al oraÈ™ului BucureÈ™ti, al cărei scop este de a oferi informaÈ›ii de un nivel socio-profesional înalt opiniei publice din Romania, din diferite domenii.

ÃŽn acest sens, revista nu cuprinde articole cu aluzii politice, de scandal, sau menite să creeze percepÈ›ii nefondante despre anumite subiecte ale vieÈ›ii cotidiene din România. Având un format de 20 de pagini, È™i un tiraj de 35000 de exemplare,  numărul apărut în aprilie  cuprinde 10 interviuri ale unor somități socio-profesionale, din domenii precum : Muzică – Trupa Compact; Medicină – un fost director de spital, un medic primar È™i un medic rezident; Psihopedagogie Socială – un Prof. Dr. al Facultății de Psihologie È™i ȘtiinÈ›ele EducaÈ›iei BucureÈ™ti; Sociologie – un Lector Dr. al Facultății de Sociologie È™i Asistență Socială BucureÈ™ti; Proprietate Intelectuală : un director al singurei instituÈ›ii de stat aferente acestui domeniu; FinanÈ›e-Economie : un Prof. Dr. Ec. din cadrul Academiei de Studii Economice BucureÈ™ti; InstituÈ›ii de Stat : un Comisar-Șef din cadrul PoliÈ›iei Române; Management : un manager pe fonduri europene

InformaÈ›ia dă tonul ordinii socio-profesionale, de aceea vom încerca prin varianta print È™i prin cea online –  www.buletinde6.ro,  să asigurăm un flux informativ de calitate grupului-È›intă. Prin formatul actual, cu siguranță publicaÈ›ia va contribui la scăderea tensiunii sociale create la nivel artificial de către noi toÈ›i, incluzând aici opinia publică, mass-media, organele legislative È™i nu numai. Pe viitor ne dorim ca acestă publicaÈ›ie să se extindă în toate sectoarele din BucureÈ™ti, promovând atât domenii profesionale, cât È™i aspecte sociale, cum ar fi viaÈ›a în zona respectivă văzută de către persoana intervievată, sau idei ale unor oameni care pot avea impact pozitiv, oferind soluÈ›ii concrete la probleme concrete. Toate articolele prezentate în Buletinde6, iau în calcul posibilul efect sub aspect cognitiv, afectiv È™i comportamental generat de către ideea transmisă asupra cetățenilor, astfel încât profesionalismul personalităților intervievate își pune amprenta asupra percepÈ›iei pe care publicaÈ›ia doreÈ™te să o aibă.

 

Despre Companie : Asociația pentru Voluntariat Social este un ONG care demarează diferite proiecte la nivel socio-profesional în scopul sprijinirii resursei umane pentru dobândirea unor abilități, deprinderi, și cunoștințe specifice, necesare valorificării potențialului propriu, în vederea integrării cu succes în societatea românească și în spațiul UE, stimulând în acest sens participarea civică.

 

Persoană de Contact : Ing. Stoian Alexandru,  Director Editorial

mail : alexstoian17@yahoo.com

Telefon : 0722200879

Pagina web : www.buletinde6.ro