S-a lansat www.youracademy.ro, o noua sansa spre succesul profesional!

YourAcademy este o academie online care ofera cursuri de formare profesionala in regim e-learning. Sistemul de invatare de tip e-learning a inceput sa fie tot mai preferat in randul celor care doresc sa acumuleze cunostinte intr-un anumit domeniu, datorita lipsei timpului liber si a avantajelor oferite de sistemul de studiere online.

Educatia in regim e-learning a luat avant in ultimii ani, odata cu progresul economic si lipsa timpului pe care omul este dispus sa il aloce formarii profesionale. Tocmai din aceasta perspectiva cursurile online sunt o alternativa din ce in ce mai cautata. De ce e atat de cautat e-learning-ul? Deoarece ofera cursantilor posibilitatea de a-si crea propriul ritm de instruire, ii ofera o serie de resurse suplimentare la care poate apela, participa la discutiile de grup cu ceilalti colegi, si ce e si mai important, nu isi da planurile peste cap. E-learning-ul ofera o noua sansa si tot mai multi oameni sunt dispusi sa profite de acest avantaj.

Noul portal de e-learning www.YourAcademy.ro a inteles acest trend si doreste sa ofere cele mai bune servicii online. YourAcademy doreste sa ofere sansa tuturor celor dornici de a se forma profesional, de a acumula cunostinte si de a fi pregatiti din punct de vedere profesional pentru a face fata in campul muncii.

Abordarea cursurilor online este o metoda alternativa de a face educatie, iar YourAcademy va asigura respectarea unor criterii de calitate in ce privesc aspectele pedagogice, academice, administrative, tehnice. Profesorii sunt atent selectionati, astfel incat sa indeplineasca toate criteriile stabilite de comitetul YourAcademy si care sa fie capabili sa satisfaca si cele mai exigente nevoi ale cursantilor. Cursurile predate de acestia respecta o metodologie impusa de comitetul academiei, sunt atent studiate si aprobate, astfel incat sa fie pe intelesul tuturor si sa usureze munca fiecarui cursant, in momentul in care studiaza materialul didactic.
Indrazneste si investeste in formarea ta profesionala. YourAcademy iti vine in ajutor punandu-ti la dispozitie cursuri care sa te ajute in dezvoltarea carierei tale profesionale. Aici vei gasi dintre cele mai variate cursuri, primind diplome de absolvire YourAcademy sau chiar Certificat recunoscut de Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei si Ministerul Educatiei si Cercetarii.
YourAcademy o noua sansa spre succesul profesional!

www.youracademy.ro
contact@youracademy.ro
tel: 0728-974-878