S-a lansat www.dragoni.ro !

Incepand din luna octombrie s-a lansat noul concept dragoni.ro. Intra si vei descoperi două lumi fantastice in care copilul tau se va distra si va acumula informatii.

Site-ul www.dragoni.ro a fost creat cu intentia de a imbina intr-un mod cat mai echilibrat joaca copiilor cu acumularea cunostintelor. Jocurile propuse sporesc pregatirea copiilor in domenii precum matematica, engleza, muzica, pictura si creativitate.

La baza conceptului dragoni.ro sta o echipa profesionista a carei principală misiune este de a gasi solutii inovatoare pentru a-i incuraja pe copii sa acumuleze cat mai multe cunostinte prin ceea ce ii atrage cel mai mult: JOACA.

Cele doua lumi pentru copii: lumea spatiala si camera dragonului contin elemente ce creaza cu usurinta o lume fermenecatoare pentru copii, fiind adaptate categoriilor de varsta carora ne adresam.

Familia Dragonilor este formata din Ado si Ada, doi dragoni carora le place sa se joace si in acelasi timp sa acumuleze cunostinte.

Fondatorii proiectului vin din Israel avand o vasta experienta de 15 ani in acest domeniu. Piata neexploatata din Romania a dus la initierea acestui proiect.

Intra pe www.dragoni.ro , inregistreaza-te si incurajeaza-ti copilul sa inceapa sa se joace si sa acumuleze cunostinte. Acesta este momentul in care vei inceta sa-i spui copilului tau “mai stai mult in fata calculatorului?” si vei dori ca acesta sa petreaca din ce in ce mai mult timp in fata computerului.

Achizitioneaza un abonament luna aceasta si vei  primi o papusa Ado gratuit acasa pentru copilul tău.

www.dragoni.ro

Din dragul de a invata!