S-a lansat www.agro-expo.ro – Ghidul on-line al fermierului modern

Camera de Comert si Industrie Suceava vine in sprijinul fermierilor prin lansarea www.agro-expo.ro  – Ghidul on-line al fermierului modern.

 

Platforma se adreseaza tuturor persoanelor interesate de cel mai important domeniu de activitate din Romania – Agricultura.

 

Platforma se doreste un instrument informatic destinat sprijinirii activitatii fermierilor din tara si strainatate.

 

Structura Platforma:

 

Informatii despre targul international de agricultura Agro Expo Bucovina: Lista expozanti; Galerie Foto; Materiale media Formulare de inscriere editia 2012; Inscriere on-line; Date statistice despre editia din 2011; Cazare ; Evenimente din cadrul Agro Expo Bucovina.

 

Pe langa aceste informatii, platforma mai are urmatoarele facilitati:

 

Baza de date cu firme din agricultura (Expozanti Agro Expo Bucovina 2011) care contine:Descriere activitate; Oferta de produse/servicii; Prezentare produse/servicii; Materiale promotionale; Date de contact.

 

Forumul „Agricultura Incotro?  – o retea de socializare realizata pentru a inlesni interactiunea tuturor persoanelor interesate si implicate in agricultura. Pentru a utiliza cat mai eficient aceasta retea va rugam sa consultati Ghidul de Utilizare al acesteia care poate fi descarcat de pe platforma. Ca si facilitati, aceasta contine: Mail; Chat; Forum-uri de discutii;Newsletter.

 

Targ virtual de locuri de munca: Cerere de locuri de munca; Oferta locuri de munca.

 

Pentru mai multe informatii despre aceasta platforma va rugam accesati www.agro-expo.ro .

 

Biroul de Presa al Camerei de Comert si Industrie Suceava