S-a lansat website-ul www.artdecobijoux.eu

Bijuteria fină şi discretă sau, din contră, opulentă a reuşit să supravieţuiască secole de-a rândul fără să se demodeze. Aceasta ne subliniază personalitatea, ne înnobilează ţinutele şi nu în ultimul rând funcţionează ca un talisman personal.

Websiteul www.artdecobijoux.eu te poartă în universul bijuteriilor unice, create manual, te ajută să te redescoperi şi să te bucuri de micile plăceri ale vieţii. Interfaţa prietenoasă şi simplu de utilizat îţi permite să-ţi centrezi atenţia exclusiv pe piesele care te interesează. Dorim să fim remarcaţi pentru deosebita atenţie pentru detalii şi pentru designul elaborat şi distinct al bijuteriilor noastre. Website-ul este creat pentru a se alinia acestor principii, astfel bijuteria este axul în jurul căruia gravitează facilităţile tehnice. O atenţie deosebită a fost acordată imaginilor pentru a-ţi oferi o reprezentare cât mai apropiată de realitate.

În timp ce numeroase alte magazine de gen oferă o paletă limitată de modele executate în serie, Artdecobijoux lasă frâu liber imaginaţiei, inovaţia fiind centrul colecţiilor noastre. Fiecare obiect este creat în ediţie limitată, astfel încât achiziţionând un produs ai certitudinea că tu sau persoana căreia îl vei oferi sunteţi cu adevărat unice.
Ţi-am stârnit curiozitatea? Vizitează-ne!

www.artdecobijoux.eu