S-a lansat saloaneok.net

OK înseamnă siguranţă, stare de bine, de mulţumire, sub control. Folosim cu toţii foarte des OK, pentru a ne exprima mulţumirea sau a spune opinia pozitivă despre un serviciu sau un produs. Foarte OK – ar fi fost ciudat să alegem ca nume pentru site saloanefoarteok.net, dar suntem siguri ca este ok ce am ales!

saloaneok.net este site-ul în care găsim locuri OK , la care mergem să ne facem mai frumoşi, să beneficiem de servicii de calitate, să fim trataţi cu profesionalism şi la care să revenim cu drag.

saloaneok.net permite fiecărui prestator de servicii de înfrumuseţare să îşi prezinte gama de servicii, tarifele, ofertele promoţionale, imagini foto sau video din salon, datele de contact.

Fiecare salon sau centru de înfrumuseţare beneficiază de vizibilitate maximă prin spaţiul oferit pe saloaneok.net, sub forma unei pagini web. Astfel, modul de prezentare este personalizat iar oferta de servicii este vizibilă.

Informaţiile se schimbă frecvent,tocmai ca utilizatorul să fie informat în timp util şi real de serviciile de înfrumuseţare afisate pe saloaneok.net

ENJOY YOUR BEAUTY – www.saloaneok.net