S-a lansat proiectul EHR – Antreprenoriat pentru Resurse Umane

Vineri, 1 iunie, la sediul Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative (SNSPA), a avut loc evenimentul de lansare a unui nou proiect în care JCI Romania este partener. Este vorba despre ”EHR – Antreprenoriat pentru Resurse Umane”, proiect implementat de SNSPA, in cadrul caruia JCI Romania va colabora cu D&D Research si Asociatia Nationala a Editorilor si Autorilor de Teste Psihologice si Educationale in domeniul dezvoltarii competentelor antreprenoriale, de data aceasta in randul specialistilor in resurse umane si al reprezentantilor din IMM-uri. Proiectul este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Lansarea initiativei a avut loc in prezenta managerului de proiect, Prof. Dumitru Iacob, a doamnei Rodica Lupu, Program Development Chairman JCI Europe si a membrilor din conducerea SNSPA.

Evenimentul s–a desfasurat simultan in Bucuresti, Cluj, Constanta si Brasov, iar membrii panelului de la Bucuresti au intrat, prin teleconferinta, in legatura directa cu colegii din centrele regionale de la Cluj si Brasov, lansandu-se intr-o dezbatere pe tema provocarilor din mediul antreprenorial romanesc al zilelor noastre.

Subiectul central al evenimentului a fost ”noul antreprenoriat”, concept prin care se valorizeaza mai curand performanta resursei umane decat activele fixe (proprietati, dotari tehnice etc) si care defineste succesul prin cooperare si stimularea creativitatii angajatilor cu adevarat talentati, numiti si ”bule aurii”. Noul antreprenoriat se practica in special la nivelul companiilor de servicii, din industrii precum IT, tehnologie, mass-media, publicitate, resurse umane – domenii din care provin, dealtfel, membrii grupului tinta al acestui proiect.

Contact de presă
Cristina Toma
Expert Operational
Mob: +40 733 069 553
E-mail: crisutoma@gmail.com
www.ehr-antreprenoriat.rio

#######

Despre proiect
Proiectul ”EHR – Antreprenoriat pentru Resurse Umane” isi propune sa dezvolte un program integrat de sprijin in afaceri si transfer de know-how pentru specialistii in resurse umane si reprezentantii din IMM-uri, grupul tinta beneficiind de consiliere, instruire, asistenta, post-asistenta si finantare. Informatii suplimentare sunt disponibile pe http://www.ehr-antreprenoriat.ro/.