S-a lansat primul site de reduceri prin SMS – www.WikiDeal.ro

21, Martie, 2012
Marian Rosca, General Manager  WikiDeal.ro

Lansare WikiDeal.ro
WikiDeal.ro – Primul site de reduceri prin SMS

Va anuntam lansarea site-ului WikiDeal.ro (www.wikideal.ro). Acesta este primul site de reduceri prin SMS. Prin sistemul WikiDeal consideram ca piata reducerilor va fi revolutionata.

Ceea ce aduce nou in piata WikiDeal.ro, este faptul ca ofertele promovate pot fi accesate printr-un simplu SMS. Nu trebuie platit cu cardul in avans, nu trebuie listate cupoane, nu trebuie asteptat zile la rand pentru ca ofertele sa se activeze. Iar preturile sunt cele mai mici posibile. De aceea WikiDeal.ro este mai SIGUR, mai RAPID, mai SIMPLU, mai IEFTIN.

Site-ul WikiDeal.ro invita toate firmele sa-si promoveze ofertele/pachetele promotionale, acestea putand beneficia de avantajele sistemului WikiDeal in mod gratuit. Promovarea ofertelor se face fara taxa/comision. Mai mult de ata, WikiDeal.ro nu impune nicio limita minima, maxima sau de orice fel pentru nivelul ofertelor promotionale.

Puteti vedea o scurta prezentare video aici: http://www.youtube.com/watch?v=a2b9v7BrGHU

Pentru a intelege cum functioneaza sistemul WikiDeal, puteti viziona aceasta prezentare: http://www.youtube.com/watch?v=ORce_DkoxN0

 

“Dorinta noastra cea mai mare este ca, prin intermediul WikiDeal.ro,  sa aducem cat mai multi clienti firmelor care isi promoveaza ofertele promotionale prin acest site. Am creat acest sistem pentru a indeparta toate barierele pe care celelalte siteme (ex. Groupon) le pun inte client si oferta. De aceea, asteptam orice companie sa ne contacteze pentru a intra cat mai rapid in acest sisetm revolutionar de promovare. Mai ales ca este gratuit!

Va doresc mult SUCCES !”                Marian Rosca, General Manager WikiDeal.ro

 

CONTACT:

Email: contact@wikideal.ro

Tel.: 0764654094 / 0740992220

www.wikideal.ro

YM   – wikideal

Skype – wikideal