S-a lansat noul website Auto&Stil Rent a Car Romania!

Inchirierile auto au devenit indispensabile pentru stilul de viata actual. Omul modern, mereu in cautarea confortului si rapiditatii, poate vedea serviciile de inchirieri auto absolut necesare atunci cand porneste la drum intr-o calatorie de afaceri sau in vacanta cu familia. Independenta pe care ti-o da un autoturism condus chiar de tine este un factor hotarator cand trebuie sa te decizi cu privire la transportul in calatoria planuita. Trenul sau autocarul nu pot oferi ce le trebuie acelora care au nevoie sa se deplaseze rapid si eficient. Pentru ei, firmele de inchirieri auto sunt cu adevarat binevenite.

De curand, Auto&Stil Rent a Car Romania si-a lansat serviciile de inchirieri auto in online, prin intermediul website-ului companiei. Auto&Stil Rent a Car Romania este o firma romaneasca de inchirieri auto in Bucuresti si Sibiu, pentru transport intern si extern. Se pot inchiria masini – avand atat cutii de viteze manuale, cat si automate –, microbuze si, la solicitarea clientului, se pot oferi serviciile unui sofer pentru inchirierile de autoturisme. Vehiculele dispun de dotarea standard, ABS, airbag, radio si sistem audio, astfel incat cei care apeleaza la serviciile Auto&Stil Rent a Car Romania se vor simti confortabil, dar mai ales in siguranta.

Ce ii diferentiaza pe Auto&Stil Rent a Car Romania de celelate firme de inchirieri de autoturisme este oferta lor integrata si asistenta specializata. Mai exact, clientii pot opta pentru serviciile unui sofer personal sau pot solicita cazare temporara, informatii si indicatii privind ruta aleasa. Echipa Auto&Stil Rent a Car Romania este pregatita sa intampine nevoile si dorintele tuturor, turisti ori oameni de afaceri. Exista de asemenea si o serie de avantaje pe care compania le ofera celor care fac rezervari online, clientior fideli si acelora care doresc sa inchirieze autoturisme pentru o perioada mai lunga de timp.

Facilitatile oferite de companiile de inchirieri auto potentialilor clienti sunt intr-atat de variate si tentante, incat este pacat sa nu avem parte de o deplasare placuta, ba chiar relaxanta. Garile si autocarele aglomerate nu mai sunt alegerea potrivita atunci cand, la un click distanta, se afla serviciile unei companii de inchirieri auto precum Auto&Stil Rent a Car Romania.

Despre Auto&Stil Rent a Car Romania:

Auto&Stil Rent a Car Romania este o firma romaneasca de inchirieri auto in Bucuresti si Sibiu, pentru transport intern si extern. Se pot inchiria masini – avand atat cutii de viteze manuale, cat si automate –, microbuze si, la solicitarea clientului, se pot oferi serviciile unui sofer pentru inchirierile de autoturisme.

                                     Bucuresti                    Sibiu

Telefon:                    +4.0372.72.73.68        +4.0269.42.32.56/Mobil: +4.0744.66.05.14

Fax:                            +4.0318.10.53.32        +4.0269.42.32.56

E-mail:                        info@autostil.net

Website:                     http://www.autostil.net