S-a lansat noul site SuperSale.ro – Branduri mari la prețuri mici

București,20 ianuarie 2010

logo

iWayMedia lansează site-ul www.supersale.ro, o platformă de comunicare ce dorește să reunească majoritatea promoțiilor, ofertelor și reducerilor relevante de pe piața românească. Orientat cu precădere către dorințele consumatorilor, www.supersale.ro vine cu o viziunea nouă, adresându-se persoanelor ce urmăresc să își eficientizeze cheltuielile.


www.supersale.ro își propune să ofere nu doar o simplă bază de date ce cuprinde numeroase oferte reale ale brand-urilor iubite de consumatori, ci și opinii oneste despre promoțiile și reducerile de ultimă oră, informații prețioase ce pot ajuta la realizarea unui management financiar  eficient, părerea specialiștilor, precum și numeroase concursuri.

Oferind o gamă variată de produse cu preț redus, www.supersale.ro vrea să devină în scurt timp un site îndrăgit de cumpărătorii în căutare de prețuri mici și foarte mici.

Pe site-ul www.supersale.ro produsele sunt structurate în 6 categorii principale (îmbrăcăminte și accesorii, casă și birou, calculatoare și electronice, divertisment, happy hours și turism, sănătate și frumusețe), fiecare ofertă fiind însoțită de informații detaliate despre magazinele de unde acestea se pot achiziționa, precum și perioada de valabilitate a reducerii/ofertei. În plus, site-ul oferă o secțiune de știri de ultimă oră despre promoțiile derulate de retaileri  și sfaturi utile pentru consumatorii ce doresc să cheltuiască eficient.

Vizitatorii site-ului au posibilitatea de a se înregistra pentru a face comentarii  despre ofertele afișate sau pentru a primi periodic informații despre noile promoții adaugate.

Contact:

Oancea Ruxandra

PR specialist

Tel: 0743 433 241

E-mail: ruxandra@iwaymedia.com
Site: www.supersale.ro

Blog: www.supersale.ro/blog

Twitter: @supersalero

Facebook: Supersale Ro