S-a lansat lumea magica pentru animale

Sc Proclima SRL anunta lansarea pe internet al celui mai nou site, un pet shop online care surprinde nevoile si dorintele tuturor animalelor: www.petmagic.ro. Petmagic.ro ofera zilnic surprize si produse noi destinate animalelor, de la acvaristica la hrana si accesorii pentru caini, pisici, rozatoare, pasari, reptile.
Cel mai complet site pentru animale unde iubitorii de fiinte necuvantatoare sunt invitati sa se convinga ca orice nevoi ar avea animalele lor, acestea pot fi satisfacute prin intermediul gamei de produse de la www.petmagic.ro..
Prin acest site, se doreste iesirea in intampinarea utilizatorului de internet, posesor de animale, care va fi informat ca pe www.petmagic.ro. va gasi tot ceea ce are nevoie pentru animalul sau, inclusiv cele mai complete sisteme de filtre si pompe de iaz.
www.petmagic.ro. este primul si singurul site dedicat intru totul animalelor care are in spate o intreaga echipa de proiectare pentru ca specialistii in acvaristica sa recomande, prin masuratori adecvate, cea mai fiabila pompa de iaz.
www.petmagic.ro. este primul si singurul site online care are in spate si o intreaga echipa de specialisti in nutritia si ingrijirea animalelor.
www.petmagic.ro. este primul site exclusiv online dedicat animalelor, cu un centru de depozitare in Ploiesti si cu o oferta extrem de variata de produse afisate si prezentate exlusiv online.
Intentia petmagic.ro este dezvoltarea unei oferte de produse cat mai mare pentru a surprinde toate nevoile animalelor si stapanilor lor.
Petmagic.ro a luat fiinta in luna mai a acestui an si este cel mai complet site existent pe piata de online. Petmagic.ro este noul produs al Interdivers.ro, un departament specializat in web design si site-uri de comert si apartine firmei SC Proclima SRL, ce mai detine printre altele si site-urile: www.cadouriok.ro, www.costumedebaie.net, www.eroticfashion.ro, www.erogen.ro precum si site-urile de specialitate, www.yomagazin.ro, www.e-panourisolare.ro, www.pompegeotermale.ro