S-a lansat Instilulmeu.ro – un jurnal online cu si despre cititori. Devino membru si poti face parte dintr-o comunitate de peste 35.000 persoane!

De ce Instilulmeu.ro?
Deoarece ne-am dorit un site in care sa ne regasim indiferent de momentul din zi sau din an, de starea de spirit, de stilul vestimentar sau de functia ocupata!
Instilulmeu.ro este locul in care NOI, echipa editoriala, putem sa va oferim o parte din experienta acumulata in vastul domeniu numit lifestyle, in care VOI, cititorii, ne puteti oferii cate putin din povestile voastre de viata si in care EI, expertii, ne invata sa ne auto-depasim, sa ne imbunatatim aptitudinile profesionale si de relationare sociala si sa ne cunoastem mai bine pe noi insine.
Ce ne face speciali?
Simplu!
1. Platforma de self improvement
Site-ul Instilulmeu.ro este locul in care zi de zi, alocam cateva minute pentru a afla ultimele informatii referitoare la cele mai noi cursuri de perfectionare profesionala, stil vestimentar, sfaturi medicale si evenimente culturale. Toate acele informatii care ne ajuta sa ne aflam intr-o constanta auto-depasire a aptitudinilor noastre.
2. Zona dedicata articolelor scrise de cititori
Oricare e pasiunea ta: scrisul, fotografia, filmele, arta, trimite-ne o mostra din activitatea care simti ca te defineste, iar noi o vom publica pe site. De ce sa fii singurul tau cititor/admirator, cand iti poti etala pasiunile si talentul fata de public?
Avem idei cu caru’ si nu vrem sa le tinem doar pentru noi!
De la noi aflii ce carti se mai citesc in metrou, care sunt cele mai inspirate filme pentru a fi vizionate noaptea tarziu, care este muzica de ascultat pe fuga si cam ce fac alti oameni in situatii similare cu cele prin care treci tu!
Descopera-te citind instilulmeu.ro!
Afla tot ce trebuie sa stii despre importanta emotiilor in dezvoltarea personala! Instilulmeu.ro este un jurnal de autocunoastere, la un nivel profund, cat si un ghid de autoeducare. Astfel, poti descoperi noi perspective asupra felului in care ne putem modifica gandirea, atitudinea, temperamentul, tulburarile emotionale, dar si starile mai putin fericite.