S-a lansat Cartusel.ro, furnizor de consumabile pentru imprimare orientat catre utilizatorii casnici si companiile mici

Cartusel.ro, magazin online pentru vanzarea cu amanuntul a consumabilelor pentru imprimare, a fost lansat oficial joi de catre Itrax Solutions si se adreseaza in principal utilizatorilor casnici si companiilor mici.

Cartusel.ro, lansat in urma unei investitii de cateva zeci de mii de euro, vine in ajutorul celor care vor sa achizitioneze cartuse pentru imprimanta ori accesorii pentru imprimare rapid, in mediul online.

Adresandu-se utilizatorilor casnici si companiilor mici care consuma cantitati reduse si nu reusesc sa obtina discounturi, Cartusel.ro le ofera oportunitatea de a achizitiona consumabilele la cele mai bune preturi si cat mai rapid posibil.

Am decis sa lansam Cartusel.ro dupa ce am observant existenta unei brese in aceasta zona a comertului online, nu neaparat in ceea ce priveste lipsa competitorilor, ci mai curand a modului in care acestia inteleg sa faca comert si a nivelului pe care il au serviciile prestate.

Viziunea noastra asupra modului in care se fac afaceri in mediul online si, in general, a modului in care se fac afaceri in Romania, este una usor diferita. Astfel, noi ii oferim clientului acea experienta la cumparaturi care sa-i ofere nu numai un produs de calitate in timp foarte scurt, ci si sa-i insenineze ziua.

Preturile vor fi unele corecte si se vor mentine intotdeauna in limite atractive pentru cumparatori. Diferenta va fi facuta de transportul gratuit in limita a 4 ore de la plasarea comenzii pe site, precum si de modul profesionist de abordare a fiecarei solicitari sosite din partea clientului.

Gabriel Popp

director de marketing

Cartusel.ro pune la dispozitia clientilor transport gratuit pentru produsele comandate, cu livrarea in Bucuresti in 4 ore de la plasarea comenzii si, in tara, in decurs de 24 de ore. Stocul de produse al magazinului online este actualizat continuu, asigurandu-se astfel evitarea intarzierilor ce pot aparea in procesul de livrare.

Magazinul online Cartusel.ro are aspect elegant si prietenos, o prima pagina care ofera un tool de ajutor pentru identificarea cartusului potrivit clientului, modalitati rapide de comanda online si suport telefonic acordat de personal specializat.

Produsele comercializate de Cartusel.ro sunt produse originale si compatibile de cea mai buna calitate si respecta normele si standardele impuse de Uniunea Europeana. Prin intermediul Cartusel.ro, pot fi achizitionate produse originale pentru imprimare marcile HP, Xerox,  Canon, Lexmark etc. si  cartuse compatibile marca Certo.