S-a lansat cartea “ Ghid de conversatie roman-german pentru incepatori”, cel mai practic ghid de folosire a limbii germane

Cartea „Ghid de conversatie roman-francez  pentru incepatori” reprezinta un instrument extrem de util care permite vorbitorilor sa se descurce in orice imprejurare si sa faca fata celor mai neprevazute situatii chiar in limba germana.   

 Ea este cel mai practic mijloc de folosire a limbii germane pentru o persoana care se afla la inceputul initierii in tainele acesteia. Ghidul de fata cuprinde in capitole bine structurate, propozitii si fraze uzuale, cuvinte tematice, expresii frecvente si bineinteles exemple.

Aceasta lucrare este un bilet de libera trecere pentru orice oras in care sunt vorbitori de limba germana. Va dorim o calatorie cat mai placuta si o conversatie cat mai usoara!

 De unde se poate cumpara

Comanda cartilor se realizeaza de pe magazinul online al editurii www.myebook.ro unde se regasesc si o serie de reduceri substantiale.

Despre Editura My Ebook

 Bazandu-se pe o echipa tanara si dinamica, Editura My Ebook ofera lucrari de inalta calitate pentru a satisface cerintele pietei de carte aflata in continua dezvoltare in Romania. Sunteti invitati pe site-ul www.myebook.ro sa descoperiti minunata lume  a cartilor!