S-a lansat Campania “Anti Plictis”

VinSiEu.ro este locul unde afli care sunt cele mai tari evenimente din Romania! Fie ca esti interesat de ultimele lansari de carte, concerte rock sau simfonice, sau vrei sa fii instiintat din timp de ultimele conferinte organizate, pe vinsieu.ro iti spunem unde mergi maine.

VinSiEu.ro lanseaza Campania “Anti Plictis”. Daca te-ai saturat de circul politic si iti place sa iesi in oras, te invitam sa te alaturi miscarii noastre incepand cu data de 19 noiembrie.

Esti pasionat de distractie, petreceri, competitii sportive, concerte, sau pur si simplu nu suporti sa stai in casa? Inscrie-te pe site si participa la campania ce vrea sa scoata Romania din amorteala! Alatura-te membrilor Campaniei “Anti Plictis” si castiga premiile puse in joc: tricouri meseriase, bilete la film (sau la teatru daca cinematograful nu e pe placul tau) si multe alte surprize.

Daca ne dovedesti ca esti o persoana activa, mereu in cautare de evenimente, te vom face “Anti-plictisitul sef”. Asta inseamna ca vreme de un an intreg te vei distra pe banii nostri, intrand la orice eveniment din Romania in cele 12 luni de mandat!
Intra pe www.vinsieu.ro si participa la Campania “Anti-Plictis!”