S-a lansat “Gramatica limbii engleze – Teorie si exercitii”, o culegere de nivel incepator cu peste 900 de exercitii

              Lucrarea “Gramatica limbii engleze – teorie si exercitii” ofera  posibilitatea de a invata corect limba engleza din punct de vedere  gramatical atat pentru persoane care doresc sa-si aprofundeze cunostintele cat si pentru persoane care sunt la inceput de drum in invatarea acestei limbi. 

                Conceputa pentru a-i invata pe cititori intr-un mod antrenant, acesta carte isi doreste sa aduca un sprijin atat persoanelor tinere cat si adultilor dornici de invatare.  

                Despre cartea “Gramatica limbii engleze – teorie si exercitii”

  • Autorul isi propune sa invete persoanele de nivel incepator principiile de baza si elementele teoretice ale limbii engleze, prin  peste 900 de exercitii aplicative.;
  • Cartea parcurge toate elementele de baza ale gramaticii engleze precum adjectivele, adverbele, comparativul, superlativul, articolul, pronumele, verbul, modalele, prepozitiile, conjunctiile si multe altele;
  • Pe langa elementele principale ale gramaticii engleze, cartea  contine si un capitol supliment, in care se regasesc teste de  vocabular si conversatie.

               Lucrarea de limba engleza nu este insa o premiera pentru autorul ei, aceasta nefiind primul sau titlu de succes de acest gen:

                „Aceasta carte dezvaluie  competentele lingvistice si educationale  ale limbii engleze si incurajeaza cititorul sa invete intr-un mod  activ, combinand elemente de teorie cu exercitii.  Astfel fiecare  capitol este insotit de exemple relevante, usor de inteles, si de o  serie consistenta de teste.”, declara Olaru Constantin, autorul lucrarii.

                De unde se poate cumpara

                Comanda cartilor se realizeaza de pe magazinul online al editurii www.myebook.ro unde se regasesc si o serie de reduceri substantiale.

                Despre Editura My Ebook

                Bazandu-se pe o echipa tanara si dinamica, Editura My Ebook ofera lucrari de inalta calitate pentru a satisface cerintele pietei de carte aflata in continua dezvoltare in Romania. Sunteti invitati pe site-ul www.myebook.ro sa descoperiti minunata lume  a cartilor!

                Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati:

Olaru Constantin

Director General, Editura My Ebook

tel. 0754.970.179

e-mail: constantin.olaru@myebook.ro