S-a încheiat modulul teoretic şi pentru ce-a de-a doua serie de participanţi la programul de formare “De la informaţie la parteneriat”

La data de 25 iunie a luat sfârşit şi modulul de formare în sală a participanţilor din cadrul programului “De la informaţie la parteneriat” creat pentru reprezentanţii regiunilor: Centru, Nord-Vest, Oltenia şi Vest.

În perioada următoare, participanţii la cursuri vor avea de realizat un proiect pe baza cunoştinţelor acumulate în cadrul celor două module parcurse în sistem e-learning şi sală.

Cursurile din cadrul proiectului vor fi încheiate cu un examen de certificare pentru Competenţe Sociale şi Civice.

Vă mulţumim pentru interesul acordat programelor noastre de formare.
Echipa proiectului „De la informaţie la parteneriat”

Proiectul „De la informaÅ£ie la parteneriat” – Formare pentru întărirea capacităţii de monitorizare ÅŸi participare la procesul decizional este co-finanÅ£at din Fondul Social European, prin Programul OperaÅ£ional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, Axa prioritară 3. „CreÅŸterea adaptabilităţii lucrătorilor ÅŸi a întreprinderilor”, Domeniul major de intervenÅ£ie 3.3. „Dezvoltarea parteneriatelor ÅŸi încurajarea iniÅ£iativelor partenerilor sociali ÅŸi societăţii civile”, Apelul de propuneri 41.

Pentru orice informaţii suplimentare Malina Neagu, asistent de training, vă stă la dispoziţie.
E-mail: malina.neagu@transparenta.info
Tel./Fax: 021-3116855, 3116858