S-a epuizat o categorie de bilete la reprezentatia de la Bucuresti a SPARGATORULUI DE NUCI, celebrul balet pe gheata rusesc!

Romanii care-si doresc sa-i vada pe 19 Ianuarie la Bucuresti pe balerinii celei mai faimoase trupe de balet pe gheata, (Saint Petersburg State Ballet on Ice) ar trebui sa se grabeasca deoarece biletele sunt pe cale de a fi epuizate. Organizatorii anunta deja epuizarea totala a categoriei 5 – biletele la 50 de lei devenind indisponibile. De asemenea, se apropie de epuizare alte 2 categorii de bilete. In acest moment se mai gasesc bilete cu preturi cuprinse intre 100 de lei si 300 de lei.

Celebra trupa de balet vine la Bucuresti pentru a prezenta o piesa la fel de faimoasa ca si creatorul ei: „Spargatorul de Nuci” de Piotr Ilici Ceaikovsky. Spectacolul va avea loc la Sala Palatului, pe 19 Ianuarie, de la ora 20.00. Cei mai experimentati patinatori vor impleti baletul cu dansul si patinajul intr-un decor feeric – o scena inghetata, special creata pentru acest spectacol!

Saint Petersburg State Ballet on Ice este considerata ca fiind una dintre bijuteriile Rusiei! Aceasta productie de succes a fost gazduita pana acum de peste 7000 de scene, din toata lumea. Compania Saint Petersburg State Ballet on Ice a fost pioniera ideii de balet pe gheata! Era pentru prima data in lume cand un balet clasic era pus in scena pe un patinoar instalat pe scena unui teatru!

Cei ce nu vor sa rateze acest eveniment mai pot gasi bilete la Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Victoria si Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si Statia de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc sa comande biletele online, o pot face de pe BILETOO.ro, BLT.ro, bilet.ro sau myticket.ro.

Preturile biletelor sunt urmatoarele:
– 300 lei (categoria VIP)
– 250 lei (categoria 1)
– 200 lei (categoria 2)
– 150 lei (categoria 3)
– 100 lei (categoria 4)
– 50 lei (categoria 5) – SOLD OUT (nu se mai gasesc bilete la aceasta categorie)

~~Spectacolul SPARGATORUL DE NUCI by Saint Petersburg State Ballet on Ice va avea loc la Sala Palatului din Bucuresti pe 19 Ianuarie 2012, de la ora 20.00 si este un eveniment organizat de Project Events. Parteneri media: Magic FM, Cancan, Ring, Sapte Seri, Zile si Nopti, VIP, Centrul Vechi, Stop To Shop, Port.ro, iConcert.ro, OrasulM.eu, ADPM.ro, Ziare.com, Kudika.ro, BestMusic.ro, Eva.ro, Ele.ro, Ciao.ro, BucharestHerald.com, eComunicare.ro, Indoor Media, Zoom, Inga Media, WideScreen Media, Cocor MediaChannel, Carpat Guard, Spard Team.~~