S-A DESCHIS SCOALA DE UNGHII DC NAILS ACADEMY

Ce este DC Nails Academy?

DC Nails Academy isi propune crearea unei  elite de profesionisti, in domeniul ingrijirii unghiilor in Romania,  fondatorul Dorina Codres dorind sa faca acest lucru printr-o formare riguroasa la standarde internationale.

Cu un concept revolutionar, asa cum ne-a obisnuit in tot ce face sipornind de la convingerea ca drumul catre o cariera de succes are la baza un sistem educational de top si o dorinta continua catre evolutie, Dorina Codres  isi propune sa creeze  acest spatiu  destinat exclusiv formarii la toate nivelele.

Imbinand cu succes tehnica inovatoare si non intruziva, calitatea produselor folosite si a informatiilor predate cu experienta, creativitatea si gradul inalt de professionalism al formatorilor, Dorina Codres a creat o varietate de cursuri menite sa ofere excelenta in formarea unor adevarati profesionisti in domeniul esteticii unghiilor.

Cine este Dorina Codres ?

Cu o experienta indelungata in tehnica infrumusetarii unghiilor, fondatorul Academiei de Unghii este pionierul serviciilor “high class” din Romania.  In Februarie 2000, Dorina Codres  a pus bazele primei scoli de unghii din Romania cu tehnici la standarde internationale ; din 2002 pana in prezent Dorina Codres a realizat zeci proiecte in premiera in domeniul esteticii unghiilor  pentru Romania, a format peste 400 sute de persoane in tehnica ingrijirii si infrumusetarii unghiilor si aducand pe piata din  Romania personal bine pregatit, gata sa ofere cele mai bune servicii clientului.

“ Succesul unui tehnician de unghii se traduce  prin varietatea si calitatea serviciilor efectuate, indemanare, rapiditate in executie, eficienta, atitudine impecabila, respectul fata de client, folosirea tehnicilor de ultima generatie care sa ofere clientului final un serviciu ireprosabil, intr-un cuvant,  PROFESIONALISM. Doresc sa impatasesc  experienta mea catre cultivarea si promovarea tinerelor talente in industria de infrumusetare a unghiilor in scopul cresterii standardelor la nivel international a segmentului de profil din Romania “ ne-a declarat fondatorul DC Nails Academy, Dorina CODRES.

Ce spun cursantii:

Madalina Nistor:

“Totul a inceput ca o joaca. Initial, am vrut sa urmez cursurile de manichiura-pedichiura si unghii tehnice

in strictul interes personal. Apoi, dupa ce am cunoscut-o pe Dorina, lucrurile s-au schimbat brusc,

si atat viziunea mea despre viata cat si gandurile pentru viitor. M-a intampinat cu un zambet cald si cu multa rabdare. Mi-a pus in mana un instrument de metal, o pensula, si multe vise. M-a invatat o meserie, dar, mai presus de toate m-a invatat sa dau frau liber imaginatiei, sa creez incet, incet ceea ce noi numim “arta – frumusete, perfectiune, viata”. Perfectiunea e greu de atins, insa ea mi-a demonstrat ca prin perseverenta, visele se pot implini. M-a sustinut cand am nevoie de o mana de fier si un suflet de aur. Veselie, optimism, creativitate, intelegere si mai ales pasiune extraordinara sunt doar cateva calitati care definesc omul ce m-a format in meseria asta. Si pentru toate astea, nu pot decat sa ii multumesc din suflet, D-nei Dorina Codres!

 

Adresa : Str.Sandor Petofi Nr.4, Sector 1, Bucuresti

Tel : 0743 103 420

E-mail : office@nailsacademy.ro

Web : www.nailsacademy.ro