S-a deschis LIBRARIA VIRTUALA EUROCOR!

Cartea este cel mai sigur prieten al omului: ii da sfaturi bune si nu il tradeaza niciodata! De asemenea, este si un profesor de nadejde! Metodei clasice de invatare prin corespondenta, Institutul Eurocor i-a adaugat acum o forma atractiva si relaxanta de studiu: lectura! Gata cu drumurile lungi si obositoare la biblioteca sau cu alergatul prin librarii! Acum puteti comanda rapid cartile dvs. preferate, in limba engleza, in alte limbi straine, dar si diverse lucrari pentru toate gusturile! Vizitati Libraria Virtuala Eurocor, accesand site-ul www.eurocor.ro!

Numai in Libraria Virtuala Eurocor gasiti bestseller-ul dvs. preferat in limba engleza, la un pret excelent! Va veti reintalni cu eroii preferati din filme de Oscar, de la Matilda si Mr. Bean, pana la Forrest Gump sau Rain Man. Veti afla povestile tulburatoare ale personajelor imaginate de Shakespeare, dar si de autori contemporani renumiti. Veti descoperi detalii inedite din jurnale celebre sau din biografia unor figuri publice care au marcat istoria secolului XX, precum membrii formatiei Beatles. Aceste lucrari variate in limba engleza cuprind intre 600 si 1700 de cuvinte noi. In plus, unele carti sunt insotite si de CD-uri care va vor ajuta sa va perfectionati pronuntia!

Vreti sa va imbunatatiti cunostintele de limbi straine? Cititi zilnic cate o pagina in limba pe care o studiati! Aveti la dispozitie si alte lecturi suplimentare in diverse limbi de circulatie internationala, care va vor ajuta sa va insusiti noi cuvinte si expresii. Mai mult, notiunile de gramatica pot fi recapitulate rapid si usor cu ajutorul Compendiilor de specialitate.

De asemenea, in Libraria Virtuala Eurocor gasiti dictionare si ghiduri de conversatie accesibile si diverse. Acestea contin fiecare pana la 50.000 de cuvinte si expresii frecvent utilizate, care fac parte atat din vocabularul fundamental, cat si din diverse domenii de specilitate: economic, tehnic, juridic etc.

Libraria Online Eurocor va pune la dispozitie si “un raft” intreg de carti utile pentru intreaga familie. Acestea va vor fi de folos in viata de zi cu zi, oferindu-va idei si sfaturi pretioase pentru o sanatate de invidiat, o silueta perfecta, o viata lipsita de stres sau obtinerea succesului.

Nu i-am uitat nici pe cei mici, care se pot distra inteligent rasfoind cartea lor indragita din sectiunea lecturilor pentru copii!

Si pentru ca este vremea darurilor, Eurocor va ofera un cadou la alegere, daca va inscrieti rapid la oricare dintre cursurile institutului! Profitati acum de sansa de a opta pentru cadoul preferat!

* Pentru a vizita LIBRARIA VIRTUALA EUROCOR accesati site-ul www.eurocor.ro. De asemenea, va puteti inscrie online la cursuri, alegandu-va cadoul preferat!
** Pentru informatii si inscrieri telefonice contactati Departamentul Relatii Cursanti la 021-33.225.33.

INSTITUTUL EUROCOR este filiala SCOLII EUROPENE DE CURSURI PRIN CORESPONDENTA (ESCC) cu sediul central în Olanda, cea mai importanta scoala europeana specializata în aceasta forma de instruire, prezenta în 8 tari din Europa si Asia. În prezent, mai mult de 850.000 de cursanti din întreaga lume primesc în fiecare luna pachetul de curs, iar indrumarea acestora se realizeaza în fiecare tara numai cu ajutorul specialistilor in domeniu. Si în Romania, peste 170.000 de persoane din toata tara au ales sa-si dezvolte pregatirea profesionala sau sa învete o limba straina cu Eurocor. (Pentru mai multe informatii vizitati www.eurocor.ro.)

Eurocor – Institutul European de Cursuri prin corespondenta
Sos Oltenitei 35-37, sector 4, cod 041293, Bucuresti
[telefon] 021-33.225.33
[fax] 021-33.225.30
[e-mail] contact@eurocor.ro.
[web] www.eurocor.ro