S-A DAT VERDE MARILOR PROIECTE DE AMENAJARE!

Vrei sa-ti faci casa mai frumoasa, mai primitoare, mai confortabila? In luna aprilie magazinul de bricolaj Leroy Merlin iti ofera tot ceea ce-ti trebuie pentru proiectele tale de amenajare, la preturi incredibile! Asta pentru ca oferta lunara Super Afacere din aprilie este dedicata lucrarilor de amenajare a locuintei si gradinei.

Profita de vremea frumoasa de afara si de preturile mici Leroy Merlin si:

– pregateste-te de vara cu o instalatie de climatizare. Iti oferim aer conditionat mobil la 790 de lei.

– renoveaza-ti sau izoleaza-ti exteriorul casei. Te asteptam cu polistiren expandat 8 cm de la 37.9 lei/pachet

– reconstruieste-ti bucataria de la zero cumparand bucataria modulabila Galaxy  la 876 de lei.

– renoveaza-ti complet baia ca apoi sa te relaxezi intr-o noua cabina de dus sau intr-o cada din acril de colt la doar 399 de lei.

– profita de super ofertele de termopan si inchide-ti balconul

– refa-ti pardoseala cu un parchet sau o mocheta noua

– amenajeaza-ti spatiul verde si construieste si-un gratar de gradina. Avem peste 10 modele in Super-Afacere.

– instaleaza-ti o usa la garaj alegand din multiplele modele disponibile.

Magazinul de bricolaj Leroy Merlin te asteapta cu preturi mici pentru toate proiectele tale de amenajare a locuintei si a gradinii. Intra pe site-ul Leroy Merlin si convinge-te!

De asemenea la magazinul de bricolaj Leroy Merlin, in categoria de produse numite Pret Inegalabil gasesti zeci de produse din toate categoriile de bricolaj la cel mai mic pret din Romania. Iar ca tu sa-ti imbunatatesti mereu caminul aceste preturi raman neschimbate pentru un timp lung! Descopera chiar acum Preturile Inegalabile Leroy Merlin!

Leroy Merlin este parte din cel mai mare lant de magazine de bricolaj din Franta si al doilea din Europa. In Romania, Leroy Merlin te asteapta la magazinul din Bucuresti, situat in Complexul Colosseum din Sos. Chtilei nr. 284-286.